
در جلسهی سازمان فاوا و تاکسیرانی شهر تهران مطرح شد
راهاندازی سامانهای جدید به جای سیماتاکسی
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران و سرپرست سازمان فاوای شهرداری تهران در جلسهای، چالشها و راهحلهای موجود در راستای هوشمندسازی تاکسیرانی در سال جدید را مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران در دیدار سعید جهانی و مهدی وحدتکار، بر حذف فرآیندهای موازی تاکید شد و اصلاح فرآیندهای کاری رانندگان تاکسی به عنوان اولویتی مهم معرفی شد که نیازمند حمایت سازمان فاوا در مسیر اجرا است.
همچنین موضوع بهرهبرداری سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران از ظرفیتهای سامانه هوشمند ناوگان داخلی شهرداری تهران (سهند) برای استفاده در طرح سرویس مدارس کودکان استثنائی مطرح شد که با استقبال مدیریت سازمان فاوا همراه بود.
گفتنی است در این جلسه نیازهای فناورانه در حوزهی حمل و نقل و تاکسیرانی مطرح و در خصوص قراردادهای جدید بین دو سازمان تصمیمگیری شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.