کد خبر:۱۰۷۱۶۲۸

اقتصاد دریامحور محور مذاکرات ایران و سوریه در سفر بذرپاش به دمشق

وزیر راه و شهرسازی از رایزنی ایران و سوریه برای گسترش روابط دریایی، ریلی و مبادلات بانکی خبر داد و گفت: اقتصاد دریامحور محور مذاکرات ۲ کشور است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رییس کمیسیون مشترک ایران و سوریه صبح امروز در راس هیئت بلند پایه‌ای وارد کشور سوریه شد و مورد استقبال سامر الخلیل رییس کمیسیون مشترک ایران و سوریه قرار گرفت.

وزیر راه با بیان این‌که ایران و سوریه در بالاترین سطح روابط سیاسی قرار دارند، گفت: در حوزه اقتصادی امکان توسعه روابط بسیار فراهم است که در صدد هستیم تا روابط اقتصادی را گسترش بدهیم.

وی افزود: مهم‌ترین موضوعی که در کمیسیون مشترک دنبال می‌شود اقتصاد دریامحور است. در بخش ریلی نیز اتحاد بین ایران، عراق و سوریه و احیا و توسعه خطوط ریلی در حوزه‌های ترانزیت باری و مسافری مدنظر است. این مسیر در گذشته بین ۳ کشور بوده است، اما در طول سالیان قبل به دلیل جنگ‌ها و مشکلاتی که بر کشور سوریه تحمیل شده است برخی از بخش‌های خطوط ریلی از بین رفته است که نیاز به ترمیم و بهسازی مجدد دارد که یکی از موضوعات جدی مورد بحث در این سفر می‌باشد.

وی کاهش تعرفه تجارت آزاد بین دو کشور و تبادلات بانکی از موضوعاتی عنوان کرد که در سوریه آنرا پیگیری خواهد کرد. وزیر راه و شهرسازی در این‌باره اضافه کرد: اگر تبادلات بانکی برقرار نباشد تسهیل تجارت اتفاق نمی‌افتد که تمهیدات خوبی را بانک مرکزی ایران اندیشیده است و با بانک مرکزی سوریه گفتگو می‌کنیم تا این تبادلات هرچه سریعتر برقرار شود. در بخش‌های کشاورزی و صنعتی، ایران کارخانه‌های خوبی را در گذشته در سوریه احداث کرد که به دلیل جنگی که به این کشور تحمیل شد در آن‌ها وقفه افتاد که باید هرچه سریع‌تر این کارخانه‌ها به مدار تولید بازگردد.

بذرپاش افزود: بازار سوریه برای کالا‌ها و تولید کنندگان ایران بازار جذابی است همچنین بازار ایران نیز می‌تواند بازار مناسبی برای کشور سوریه باشد تا به زودی تراز دو کشور در بخش اقتصادی به تراز مناسبی برسد. در صددیم تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن با تاکید رییس‌جمهور روابط دو کشور در بخش اقتصادی تحکیم و تقویت شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار