آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۱۸۱۳
در حاشیه جلسه هیات دولت؛

زارع‌پور: احدی حق دسترسی به اطلاعات مردم در پیام‌رسان‌های داخلی را ندارد

وزیر ارتباطات گفت: اطلاعات مردم در فضای مجازی جزو حریم شخصی آن‌هاست و شرعا و قانونا کسی حق دسترسی به آن‌ها ندارد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «عیسی زارع‌پور» وزیر ارتباطات در حاشیه جلسه هیئت دولت در پاسخ به سؤال خبرنگاری درباره اینکه "آیا پیام‌رسان‌های داخلی به اطلاعات مردم دسترسی دارند؟ " گفت: به هیچ وجه احدی حق دسترسی به اطلاعات مردم در پیام‌رسان‌های داخلی را ندارد و این موضوع یک قانون است.

وی درباره اتصال پیام‌رسان‌های داخلی به یکدیگر نیز عنوان کرد: در گام‌های بعدی اتصال پیام‌رسان‌های داخلی به یکدیگر، امکان ایجاد گروه و برقراری تماس‌های صوتی و تصویری فعال می‌شود.

زارع‌پور اظهار داشت: بر خلاف تصور برخی‌ها این کار موجب رقابت بیشتر بین پیام‌رسان‌ها می‌شود تا سهم بیشتری از بازار را بگیرند؛ دنیا نیز در همین مسیر حرکت می‌کند.

وزیر گردشگری عنوان کرد: از فردا رویداد مهم اردبیل 2023 به عنوان پایتخت گردشگری کشور‌های عضو اکو در استان اردبیل آغاز می‌شود و در واقع آغاز یک سال تلاش برای معرفی جاذبه‌های گردشگری این استان اردبیل و در واقع کشورمان است. کشور‌های عضو اکو این شهر را به‌عنوان پایتخت گردشگری انتخاب کردند که ظرفیت‌های گردشگری جاذبه‌های تاریخی و صنایع دستی این استان هم برای جذب گردشگر خارجی و هم برای رونق گردشگری داخلی فرصت است.

ضرغامی خاطرنشان کرد: 10 کشور عضو اکو بالغ بر نیم میلیارد نفر جمعیت دارند. سازمان اقتصادی منطقه‌ای است و اردبیل به‌عنوان پایتخت گردشگری انتخاب شده است. ظرفیت‌های گردشگری، جاذبه‌های تاریخی و جاذبه‌های صنایع دستی و مجموعه ویژگی‌هایی که استان اردبیل دارد آن را در سطح ملی و جهانی ممتاز می‌کند. برنامه‌های متعددی دیده شده که از این رویداد هم برای جذب گردشگر خارجی و هم برای رونق گردشگری داخلی استفاده کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار