آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۴۶۶۵
در حاشیه جلسه هیات دولت و در پاسخ به دانشجو؛

ضرغامی: و مکرو و مکرالله، خود مکرون است / افزایش ۵۵ درصدی گردشگری با وجود اغتشاشات سال گذشته + فیلم

وزیر میراث فرهنگی گفت: علی رغم اغتشاشات سال گذشته که تاثیر بر روی گردشگری دارد مقایسه آماری دو ماه ابتدای سال با دوماهه ابتدای سال گذشته افزایش ۵۵ درصدی را نشان می‌دهد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عزت‌الله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی و گردشگری، پس از جلسه هیات دولت از بازگشت ۳۰ اثر تاریخی به کشور از ابتدای دولت فعلی خبر داد و گفت: در همین راستا مجسمه سرباز هخامنشی به کشور برگشت.

وی در ادامه تاکید کرد: علی رغم اغتشاشات سال گذشته که تاثیر بر روی گردشگری دارد مقایسه آماری دو ماه ابتدای سال با دوماهه ابتدای سال گذشته افزایش ۵۵ درصدی را نشان می‌دهد.

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری افزود: برخی کشور‌های اروپایی از جمله فرانسه اعلام کردند که گردشگر به ایران نیاید، اما فرانسوی‌ها گرفتار این مساله شدند و مصداق «مکرو مکرالله» خود مکرون است و کشورشان در آشوب مطلق و آتش سوزی و غارت است. من فکر می‌کنم با درک صحیحی که مسوولان و همه مردم نسبت به اهمیت گردشگر دارند و درک درست از وظایف می‌توانیم با این روند شاهد افزایش گردشگر باشیم.

ضرغامی ادامه داد: به‌دنبال دستور رییس‌جمهور برای آزادسازی سواحل، از جمله وظایف ما ارائه طرح‌های مناسب گردشگری در سواحل بود و طرح‌های مختلفی ارائه و نهایی شده، اما به دلایل مختلف در دستگاه‌ها برای اجرا دچار اختلاف می‌شود، تاکید کردیم در این حوزه فرماندهی واحد وجود داشته باشد.

کد ویدیو

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اظهار کرد: در لایحه برنامه هفتم با پیشنهاد ما این مسأله حل شد و مسئولیت این فرماندهی به عهده استانداران گذاشته و شورایی با ریاست استانداران طراحی شده و این شورا انسجام بین دستگاه‌ها ایجاد می‌کند و می‌تواند حرف نهایی را در این زمینه بزند و طرح‌های خوب گردشگری به‌خوبی اجرا شود.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار کرد: پاشنه آشیل توسعه و رونق کشور، عدم فرماندهی واحد در بسیاری از ماموریت‌های مهم ملی به ویژه گردشگری است. اداره ناکارآمدی این بخش که از گذشته بوده است، اجازه تحقق برنامه‌ها را نمی‌دهد. وظیفه مدیر صرفا توصیف نیست بلکه باید پیشنهاد هم بدهد و خوشبختانه ما برای حل این مسایل پیشنهاد دادیم و دولت هم از آن استقبال کرد.

وی ادامه داد: این شورا یک فرماندهی و انسجام واحد بین همه دستگاه‌ها ایجاد خواهد کرد. استاندار و این شورا می‌توانند حرف نهایی را بزنند و بسیاری از طرح‌های خوب با وجود این شورا انشاءالله انجام خواهد شد.

ضرغامی گفت: از جمله کار‌های جدید ما درباره بنا‌های تاریخی این است که تلاش کنیم آن بخشی از ابنیه که در اختیار دستگاه‌های دولتی و نهاد‌های عمومی و حاکمیتی است با اعتبار خود آن‌ها اقدام به مرمت این ابنیه کنیم.

کد ویدیو

وی ادامه داد: گزارش‌های ما وضع خوبی به لحاظ مرمت و نگهداری این ابنیه را نمی‌گوید. یک دفتری را ویژه این کار در معاونت میراث ایجاد کردیم تا نظارت بر ابنیه را به عهده بگیرد و هشدار‌های لازم را به دستگاه‌ها بدهد. بر اساس قوانینی که در کشور داریم این دستگاه‌ها موظف هستند از ابنیه تاریخی با بودجه و اعتبارات خودشان نگهداری کنند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تصریح کرد: من در این مساله جدی هستیم و پیگیرم تا آنچه قانون تعیین کرده با استفاد از اعتبارات دستگاه‌ها انجام شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار