کد خبر:۱۰۷۱۹۶۷
تحقیق از اسپیس ایکس؛

بارش بقایای موشک استارشیپ روی خانه‌ها دردسرساز شد

اداره فدرال هوانوردی آمریکا مشغول تحقیق درباره انفجار موشک استارشیپ در ۲۰ آوریل است که به بارش زباله بر خانه‌ها و محیط زیست منجر شده و اجازه پرتاب جدید به شرکت نداده است.

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اسپیس، پس از ادعا‌های دولت آمریکا مبنی بر آنکه انفجار موشک در نخستین فرایند پرتابش به ایجاد انبوهی از ابر‌های زباله‌های خطرناک بر فراز خانه‌ها و محل زندگی حیوانات در معرض انقراض شده، موشک استارشیپ زمین گیر شد.

سازمان فدرال هوانوردی آمریکا (FAA) به اسپیس ایکس اجازه نداده تا پایان تحقیق درباره پرتاب ناموفق استارشیپ در ۲۰ آوریل، هیچ پرتاب دیگری انجام دهد.

این موشک پس از پرتاب از مقر بوکاچیکا به ارتفاع ۳۹ کیلومتری زمین رسید و سپس دچار مشکل شد، زیرا از ۳۳ موتور رپتور آن ۸ مورد با مشکل روبرو شدند و در نتیجه استارشیپ چرخید. در نهایت اسپیس ایکس به موشک دستور داد خود را ویران کند.

پرواز این موشک غول آسا با ایجاد یک دهانه در پایه پرتاب سیمانی زیر آن آغاز شد و ۴ دقیقه بعد با انفجار در آسمان پایان یافت.

مقامات FAA در بیانیه‌ای در ۲۰ آوریل نوشتند: این سازمان بر تحقیقات اشتباه انجام شده در ماموریت تست موشک استارشیپ/سوپرهوی نظارت می‌کند. انجام دوباره پرواز منوط به آن است که سازمان فدرال هوانوردی تعیین کند هیچ سیستم، فرایند یا عملیات مربوط به رویداد روی ایمنی عمومی تاثیر نمی‌گذارد. این عملکرد استاندارد برای تمام تحقیقات است.

گرد و غبار و زباله ناشی از تست استارشیپ روی شهر پورت ایزابل تگزاس (شهری در ۱۰ کیلومتری مقر پرتاب) و سواحل بوکاچیکا باریده که محل زندگی حیوانات در حال انقراض (ازجمله پرندگان و لاک پشت‌های دریایی) است.

استارشیپ با ارتفاع ۱۲۰ متری قدرتمندترین موشک جهان است و می‌تواند ۱۰ بار بیشتر از موشک‌های فالکون ۹ بار حمل کند.

این وسیله پرتاب برای انتقال خدمه، فضاپیما، ماهواره و محموله باری به نقاط مختلف در منظومه شمسی ساخته شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار