به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (یکشنبه) دهم اردیبهشت ماه درباره تغییر نگرشها در آمریکا نسبت به رژیم صهیونیستی به آخرین نظرسنجی دنشگاه مریلند در این زمینه اشاره کرد.
طبق نتیجه نظرسنجی دانشگاه آمریکایی مریلند، ۴۴ درصد حامیان حزب دموکرات، رژیم صهیونیستی را آپارتاید خوانده و ۳۴ درصد آن را یک دموکراسی معیوب میدانند. ۴۱ درصد از جمهوریخواهان شرکتکننده در این نظرسنجی اعلام کردند که رژیم صهیونیستی را دارای دموکراسی پویا میدانند و ۲۰ درصد وضعیت آن را شبیه به آپارتاید ارزیابی کردهاند.
در همین خصوص ناصر کنعانی سخنگوی دستگاه دیپلماسی در یک رشته توئیت در این خصوص نوشت: نگاهی به فضای عمومی در آمریکا به عنوان پدرخوانده رژیم جعلی اسرائیل و آخرین اظهارنظرها و افکارسنجیها، نشانگر تغییر ملموس در نوع نگرش به ماهیت آپارتاید این رژیم است.
کنعانی افزود: بر اساس آخرین نظرسنجی دانشگاه مریلند، ۲۰ درصد از جمهوریخواهان و ۴۴ درصد از دموکراتها، اسرائیل را نژادپرست میدانند و حمایت از جنبش تحریم رژیم صهیونیستی نیز افزایش یافته است.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: قطعا در صورت باز شدن فضای آزادی بیان علیه صهیونیستها و رها شدن آمریکا از سیطره لابی صهیونیستی و نظرسنجی گسترده و مستقلتر از مردم آمریکا، نتایج شگفت انگیزتری علیه ماهیت و موجودیت این رژیم جعلی اسرائیل به دست میآید.
به گزارش فارس، اعتراضات علیه طرح اصلاحات قضایی بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی بیش از سه ماه است که ادامه دارد و سرزمینهای اشغالی برای هفدهمین هفته متوالی به صحنه درگیری معارضان و حامیان کابینه بدل شده است. از زمان اعلام این طرح تاکنون تل آویو و سایر شهرکهای اشغالی هر شنبه شب شاهد تجمعات صهیونیستهای منتقد برنامههای کابینه نتانیاهو است و رهبران معارض نیز به برنامههای خود علیه نتانیاهو ادامه میدهند.
کنعانی در همین خصوص عنوان کرد: افکار عمومی و نخبگان آمریکا حق دارند در جستجوی پاسخ به این پرسش باشند که چرا رژیمهای آمریکا منافع مردم این کشور و دهها کشور و ملتی که آنها را فقط به زبان «متحد» خود مینامند، قربانی رژیم غاصب، آپارتاید، غیردموکراتیک و رو به اضمحلال صهیونیستی میکنند؟!
گفتنی است، نشریه اکونومیست در گزارشی تحلیلی به تهدیدات پیش روی رژیم صهیونیستی پرداخت و مهمترین آنها را اختلافات داخلی توصیف کرد. در این گزارش همچنین آمده است: در مسیر سیاسی غیرلیبرال کنونی اسرائیل، حمایت عمومی از آن در آمریکا تضعیف شده و جناحیتر خواهد شد؛ به طوری که از هر چهار یهودی آمریکایی یک نفر میگوید که اسرائیل یک موجودیت آپارتاید است.
ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه چهارم اسفند ۱۴۰۱ نیز با بیان اینکه رژیم در معرض فروپاشی صهیونیستی ارزش حمایت و سرمایه گذاری ندارد، گفت: دولت آمریکا میتواند به حمایتهای دائمی خود از این رژیم ادامه دهد، ولی تغییری در زوال محتوم این رژیم رخ نمیدهد. سخنگوی وزارت امور خارجه قبل از آن هم در یک رشته توئیت با بیان اینکه گسلهای اجتماعی و سیاسی در خانه عنکبوتی صهیونیستها بیش از هر زمان دیگری بر پیکره موجودیت این رژیم پوشالی لرزه انداخته و آن را در آستانه فروپاشی قرار داده، نوشت: حمایتهای آمریکا کمکی به ماندگاری این رژیم جعلی نمیکند.