به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، کامبیز ناظریان افزود: تغییرات اقلیمی رخداده و ناترازی تولید و مصرف، چالشی جدی در مسیر تأمین آب و برق موردنیاز شهروندان است و ضروری است همه دستگاههای مسئول، حداکثر همکاری ممکن را با یکدیگر در تداوم ارائه خدمات به شهروندان به کار گیرند.
وی ادامه داد: باوجود همه اقدامهای انجام شده، موفقیت در اجرای برنامهها، نیازمند توجه و همکاری شهروندان و مشترکان آب و برق است و موفقیت در این مهم بدون همراهی مردم امری دشوار خواهد بود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ افزود: پیشبینی مصرف برق تهران، در ساعات پیک سال جاری، پنج هزار و ۷۵۰ مگاوات برآورد شده است.
وی بیشترین ظرفیت صرفهجویی در مصرف برق شهر تهران را متعلق به مشترکان اداری دانست و خاطرنشان کرد: با اجرای طرحهای گسترده رصد و پایش، نحوه عملکرد مشترکان اداری پایتخت در حوزه مصرف انرژی، مورد ارزیابی دقیق قرار خواهد گرفت.
رئیس شورای هماهنگی مدیران وزارت نیرو در استان تهران از تشکیل قرارگاه آب و برق و برنامهریزی بهمنظور تحقق صرفهجویی در مصرف و کنترل پایداری تأمین آب و برق در این استان طی تابستان سال جاری خبر داد.
ناظریان با بیان اینکه استان تهران در سال ۱۴۰۲ نیازمند صرفهجویی همگانی در مصرف آب و برق است افزود: انتظار داریم با اجرای طرحهای تدوین شده و همکاری مردم، سال جاری نیز بتوانیم همچون سال گذشته در گذر از پیک تابستانه مصرف برق موفق باشیم.