آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۳۰۵۲
وزیر بهداشت:

ماما‌ها استخدام می‌شوند

عین‌اللهی گفت: در آستانه روز جهانی ماما تعداد زیادی از ماما‌های کشور استخدام می‌شوند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بهرام عین اللهی گفت: تعداد زیادی از ماما‌ها در طرح سلامت خانواده استخدام و به کار گرفته می‌شوند و با آن‌ها قرارداد بسته می‌شود.

وی گفت: بسته‌های تشویقی وزارت بهداشت در همه رده‌های سلامت خانواده وجود دارد و با توجه به عملکرد مشخص افراد در همه رده‌ها بسته‌های تشویقی برای همکاران ماما و پزشک عمومی و…، خواهیم داشت.

وزیر بهداشت با تاکید بر اهمیت مقوله سلامت، افزود: برای تأمین نیاز‌های بهداشتی و درمانی باید زیرساخت‌های کافی، در نیروی انسانی پزشک کافی و بیمارستان کافی ایجاد شود همچنین مردم بتوانند از یک فرایند با دسترسی آسان بهره‌مند شوند.

عین اللهی با اشاره به اجرای طرح پزشکی خانواده در دو استان به صورت آزمایشی، گفت: بر اساس اجرای این طرح در دو استان مازندران و فارس ما طرحی را به عنوان "سلامت خانواده" در نظر گرفتیم که در این طرح دو هدف تأمین بهداشت جامعه و تأمین مسائل درمانی را در نظر داریم.

وزیر بهداشت تاکید کرد: برای بهبود مسائل بهداشتی، کار باید با کمک و تقویت مراقبان بهداشت و بهورزان پیش برود و در این طرح مراقبان بهداشت و بهورزان با مراجعه خانه به خانه با کد ملی هر فرد پرونده سلامت ایجاد می‌کنند و اگر فردی بیمار بود درمانش با کمک پزشکان طرف قرار داد، انجام می‌شود.

عین اللهی تاکید کرد: پزشکان طرف قرارداد طرح سلامت خانواده، پزشک عمومی هستند و در صورت نیاز به درمان تخصصی بیمار به پزشک متخصص ارجاع می‌شود.

وزیر بهداشت گفت: طرح پزشکی خانواده با اولویت مناطق محروم انجام شده است و در ادامه در استان‌های دیگر اجرایی می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار