کد خبر:۱۰۷۳۶۷۸
با حضور رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی؛

نخستین نشست هماهنگی پس از تصویب سند ملی امنیت غذا و تغذیه برگزار شد

به دنبال تصویب سند ملی امنیت غذا و تغذیه ۱۴۱۱-۱۴۰۲ در هفدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی؛ یکصد و بیست و هشتمین نشست کارگروه تخصصی امنیت غذا و تغذیه، با موضوع همسوسازی ذی‌نقشان در راستای استقرار این سند برگزار شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر محمد اسماعیل مطلق رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، در نشست بررسی و استقرار سند ملی امنیت غذا و تغذیه، تصویب سند در هفدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی را نقطه عطفی در امنیت غذا و تغذیه کشور دانست و افزود: در فرصتی یک ماهه، گزارش اقدامات انجام شده برای استقرار سند باید به ریاست جمهوری تقدیم شود.

دکتر زهرا عبدالهی، مدیر گروه هماهنگی سیاست‌های امنیت غذا و تغذیه دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی نیز ضمن تشکر از همکاری تمام دستگاه‌ها و ذی‌نقشان در مراحل تنظیم تا تصویب سند، بر لزوم تداوم این همکاری‌ها در اجرای مفاد سند تاکید کرد.

وی با اشاره به سخنان رئیس جمهور در هفدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در خصوص چند ساحتی بودن موضوع امنیت غذا و تغذیه، به بیان نقش و وظایف مختلف هر دستگاه پرداخت.

در ادامه این نشست، هر یک از دستگاه‌های عضو شورای عالی، نقطه‌نظرات خود در خصوص روند اجرایی نمودن و چگونگی دستیابی به اهداف سند ملی امنیت غذا و تغذیه را ارائه کردند و مقرر شد تا موارد مرتبط با هر یک از کمیسیون‌های تخصصی ذیل سند به زودی مشخص شود.

گفتنی است نشست کارگروه تخصصی امنیت غذا و تغذیه با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، از جمله وزارتخانه‌های بهداشت درمان و آموزش پزشکی، کشور، جهاد کشاورزی، آموزش و پرورش، صنعت معدن و تجارت، نیرو، ورزش و جوانان، تعاون کار و رفاه اجتماعی، سازمان‌های ملی استاندارد ایران، پدافند غیرعامل، برنامه و بودجه، صدا و سیما، کمیته امداد امام خمینی (ره)، سایر دستگاه‌های مدعو شامل مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، ستاد توسعه زیست فناوری، فرهنگستان علوم پزشکی، سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، گمرک جمهوری اسلامی ایران، انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و همچنین رئیس و اعضای دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار