9دي ماه ابراز برائتي همگاني از نخبگان بي بصيرت و به خطا رفته بود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۳۷۶
اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان مستقل:

9دي ماه ابراز برائتي همگاني از نخبگان بي بصيرت و به خطا رفته بود

يوم الله نهم دي ماه ابراز برائتي همگاني از نخبگان بي بصيرت و خطا رفته، ازمنافقان خود فروخته  و از حرام لقمگاني بود كه در عاشوراي حسيني حرمت اسلام و عزاي ملت ايران را شكستند.

به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه هاي سراسر كشور با صدور بيانيه اي به مناسبت سالگرد يوم الله 9دي، اين حماسه را  مهر تاييدي بر صحت و صلابت انقلاب و نظام اسلامي دانسته و آن را لبيكي بر وجود مقدس رهبر انقلاب و نايب امام زمان (عج) خواند.  

متن كامل اين بيانيه به شرح زير است:

و آنگاه كه منادي، نداي برپايي قيامت را به گوش خلايق رساند، از جن و انس تا فرشتگان و ملائك و ... از جاي جاي عالم هستي، شتابان به سوي صحراي محشر روان شوند، تا بنگرند كه چگونه مثقالي خير و شر در ترازوي حساب مي آيد و از ياد نمي رود.

آري به ذره اي از خير و شري كه در اعماق زمين و زمان است رسيدگي مي شود و جزا پاداشي در خور اعمال عطا ميگردد.

و آنجاست كه سرافكنده خواهند بود آناني كه در حيات از ميدان امتحان و ابتلاي الهي ناكام بازگشتند و اكنون پشيمان تر  از هميشه  فرياد واحسرتا سرداده و آرزوي بازگشت دارند. براستي آنجاست كه تبار ظالم مغضوب و مظلومان در پناهند.

صحراي محشر ارمغانيست براي آناني كه مصداق صداقت و وفاي عهد با خداوند شدند و در اين راه از جان و مال خود گذشتند. آناني كه راه را از چاه شناختند ، آنجا كه بايد به پا خيزند، به پا خواستند و از آرمان هاي الهي جانانه دفاع نمودند.

«من المومنين رجال صدقوا ماعاهدوا الله عليه فمنهم من قضي نحبه و منهم من يتنظر و ما بدلوا تبديلا»
وقايع سال 88 از بزرگترين عرصه هاي امتحان الهي بود، امتحاني سخت و دشوار براي ملت ايران. عرصه اي كه عده اي با پيروي از ولايت از لغزش گريختند و عده اي دست به گريبان هواي نفس خود شدند و سقوط را با صعود معامله كردند.     فتئ هاي انتخابات عرصه اي بود كه بيش از همه، نخبگان و خواص جامعه  محك خوردند، چناني كه عيان شد، عيار ناچيز برگزيدگاني كه تحت لواي اسلام خود ساخته، بر كوس انقلابي¬گري مي¬كوفتند و در زمان موعود با گم شدن در غبار فتنه¬ها به ناكجا آباد سرازير شدند و راه هر گونه بازگشت و نجات را بر خود بستند. آناني كه در طول هشت ماه كشور را عرصه تاخت و تاز ظالمانه خود يافتند و گمان بردند كه ولايت بي طرفدار و است و تنها!!!

زهي خيال باطل كه ملت ايران فراموش كند هرچه كه دارد از بركت وجود امام زمان(ع) و اعوان انصار ايشان است. خواص ناداني كه خود را برتر عالم و آدم مي ديدند گمان بردند كه اگر در ايامي چون خرداد 88 عده اي را با ظواهر فريفتند و بر خيابان ها گسيل نمودند، بازي را برده اند و فاتحه نظام اسلامي را خوانده اند. ...

وا اسفا به  حال اينان!  هماناني كه نمي¬دانستند مشاركت 85 در صدي و قريب چهل ميليون رأي ملت ايران، راي به اشخاص نيست و تنها راي به وجود و ثبات نظام مقدس جمهوري اسلامي به رهبري مقام عظماي ولايت، نايب برحق امام زمان(عج) ، حضرت آيت الله العظمي خامنه¬اي (دامه ظله العالي) است.
 
آنان نمي دانستند كه خيل كثير ملت بصير ايران با هدايت و رهبري بزرگ مردي حكيم و دانا چون مقام معظم رهبري (حفظه الله)، فريب صحنه سازي عده اي معاند و خود فروخته  و ديگر گمراه شدگان ميدان ابتلا و امتحان الهي را نخواهد خورد و در زمان خود مشت محكمي بر دهان دشمنان اسلام و قرآن خواهند كوفت.

آنان نمي دانستند كه ممكن است 40 ميليون راي زماني به سيلي خروشان و بي شماري تبديل شود و يوم الهي بي بديل چون نهم دي ماه را رقم بزند و بساط و حضور ايادي غرب و شرق از كمونيست و ليبرال تا صهيونيست هاي نجس را از خاك سرخ كشور بر چينند.  آنان گمان مي برند كه اگر فتنه را بر جامعه حاكم كنند و فضا را غبار آلود، ديگر كسي توان تشخيص را نخواهد داشت و امت سقوط ميكنند! اما بودند و ديدند كه حتي آناني كه در تجمعات خرداد ماه ماهيت فتنه گران را هنوز نديده بودند، در 9 دي ماه براي اسلام و انقلاب كفن پوش به ميدان آمدند.

آري، نهم دي ماه ميخي بود بر تابوت فتنه گران، هماناني كه در 8 ماه ياغيگري چه ظلم ها كه نكردند و چه ستم ها كه روا نداشتند. نهم دي ماه ابراز برائتي همگاني از نخبگان بي بصيرت و خطا رفته ، ازمنافقان خود فروخته  و از حرام لقمگاني بود كه در عاشوراي حسيني حرمت اسلام و عزاي ملت ايران را شكستند.

ملت ايران در نهم دي ماه به ميدان آمدند تا بگويند هنوز عطشانِ حضور در جبهه هاي نبردند و آماده شهادت. نهم دي ماه اتمام حجت ملتي بود كه سالهاي سال در مقابل طوفان ها خم به ابرو نياورده و زير بار مشكلات كمر خم نكردند، با انگشت شمار باقي ماندگان منافقان و معاندان و حرمت شكنان. نهم دي ماه مهري تاييدي بود بر صحت و صلابت انقلاب و نظام اسلامي و لبيكي بر وجود مقدس رهبر انقلاب و نايب امام زمان (عج).  در اين روز آحاد ملت در تجديد عهدي دوباره با اسلام و انقلاب، روح شهدا و امام شهيدان را شاد نمودند و آينده اي پر بار و پر بركت را براي كشور رقم زدند.

اما حال و در زمان كنوني كه قريب يك سال و نيم از فتنه هاي جانسوز انتخابات 88 مي گذرد و هنوز داغي بزرگ از ظلم عده اي به ظاهر مسلمان و انقلابي، بر دلهايمان است، جشن ميگيريم حماسه نهم دي ماه را كه براستي  التياميست بر زخم هايمان و آرامشيست بر قلب رنجورمان.

جشن مي گيريم خذف ناخالصان بدنه انقلاب و يكدستي نظام اسلامي را و باري ديگر هم زبان با ملت غيور ايران لبيك يا خامنه اي سر داده و اعلام مي داريم كه جنبش دانشجويي با همت بزرگ و كاري مضاعف در كنار آحاد مردم آماده حركت به سوي قله هاي پيشرفت و عدالت اسلامي و احتزاز پرچم اسلام و انقلاب در جهان است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار