به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در ده سالی که از تاسیس فاطمیون میگذرد همواره به نظر میرسید رزمندگان و شهدای فاطمیون در اقتداری توأم با مظلومیت و گمنامی به سر میبرد و شهدای والامقام این لشکر نیز کمتر مورد توجه رسانههای جمعی، هنرمندان و کانونهای مذهبی قرار گرفتهاند.
اما میتوان همایش بینالمللی جبهه جهانی شباب المقاومة با عنوان فاطمیون و نظم نوین جهانی را نقطه عطفی قلمداد کرد که نشان داد فاطمیون و شهدای آن در اوج محبوبیت هستند اگرچه تا کنون کمتر فرصتی برای بروز و ظهور این محبوبیت دست داده بود.
برای اثبات این گزاره دلایل روشنی وجود دارد از جمله اینکه؛
۱) حضور ملیتهای مختلف در این همایش نشان از حمایت تمام قد آنان از جریان فاطمیون داشت. جوانانی از بیش از هفتاد ملیت جهان با زبان و نژاد و رنگ متفاوت اما هدفی واحد که عبارت از پشتیبانی تمام عیار از فاطمیون بود در این همایش بزرگ شرکت کردند و فضای پرشور و شعار این جوانان اوج قدرشناسی از حماسههای فاطمیون را نشان میداد.
۲) نکتهای دیگر که حقیقتاً اعجاببرانگیز بود استقبال کمنظیر مردم از همایش فاطمیون و نظم نوین جهانی بود. نه تنها سالن همایش و سالنهای همجوار آن مملو از جمعیت شد و هزاران نفر تمام مدت برگزاری همایش ایستاده برنامهها را دنبال میکردند، بلکه جمعیتی چندهزار نفری بیرون از ساختمان محل برگزاری همایش ماندند و به خاطر تکمیل تمام ظرفیتهای داخلی ساختمان مدت زیادی در خیابانهای منتهی به محل برگزاری در انتظار بودند این مسئله اگر چه موجب گلایه برخی از شرکتکنندکان این همایش شد اما بیانگر عمق محبوبیت فاطمیون در میان اقشار مختلف مردم بود.
۳) یک پدیده بیسابقه در این همایش حضور خانوادههای شاخص ایرانی شهید حججی، آرمان علیوردی، شاطری و برخی دیگر از خانواده شهدا، نه برای اینکه مورد تقدیر و تکریم قرار بگیرند بلکه از استانهای دور و نزدیک آمده بودند تا از رزمندهها و خانواده شهدای فاطمیون قدردانی کنند و این به تنهایی دلیلی بر نهایت محبوبیت لشکر مخلص فاطمیون بود.
۴) حضور رهبران و نمایندگانی از نقاط مختلف جغرافیای جبهه مقاومت مثل فلسطین، عراق، ایران، آذربایجان، یمن، بحرین، آفریقا و ... بیانگر یک حقیقت بود و آن اینکه جبهه مشترک مقاومت، لشکر فاطمیون را یک بخش مهم و جدا ناشدنی از این محور میداند و تقویت آن را تقویت تمام جریان مقاومت قلمداد میکند.
۵) در این همایش هدیه متفاوت از سوی رهبر معظم انقلاب که علاوه بر چفیه ایشان بعنوان نماد مقاومت، شامل سجاده عبادت بعنوان نماد معنویت نیز بود به سید الیاس از فرماندهان لشکر فاطمیون و خانواده شهدای این لشکر اهدا شد.