به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، احمدرضا عامری با اشاره به وضعیت نامناسب شرکتهای حملونقل مسافری، اظهار کرد: فروردین ماه امسال جلسهای در وزارت راه و شهرسازی برگزار شد و ما درخواست افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت بلیت اتوبوس را با توجه به افزایش شدید هزینهها ارائه کردیم.
وی تصریح کرد: شرکتهای مسافربری درخواست افزایش ۱۰۰ درصدی را داشتند که پیشنهاد سازمان راهداری در جلسه مذکور افزایش ۶۰ درصدی قیمت بلیت اتوبوس بود.
وی با بیان اینکه در نهایت با افزایش ۲۹ درصدی قیمت بلیت موافقت شد، تاکید کرد:این در حالی که گرانی اقلام مورد نیاز اتوبوس، عملکرد این صنف را تحت تاثیر قرار داده است.
رئیس اتحادیه شرکتهای تعاونی مسافربری توضیح داد: عدم تناسب هزینه و درآمد شرکتها باعث شده تا از تعداد ناوگان فعال کشور کاسته شود؛ ۲ سال قبل ما ۱۵۵۰۰ دستگاه اتوبوس فعال در کشور داشتیم که الان به ۶۵۰۰ دستگاه کاهش یافته است.
عامری خواستار توجه بیشتر دولت به وضعیت فعالان این بخش شد و گفت: انتظار این است که حداقل متناسب با تورم اعلام شده، قیمت بلیت اتوبوس تعدیل شود. امروز یک جفت لاستیک اتوبوس ۶۸ میلیون تومان است. از سوی دیگر متاسفانه لوازم یدکی نیز در بازار کمیاب شده و اگر هم آنرا پیدا کنیم باید قیمت بالایی را برای آن پرداخت کنیم.
گفتنی است رئیس اتحادیه شرکتهای تعاونی مسافربری ۲۵ اسفندماه سال گذشته با اشاره به افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت اتوبوس، گفته بود:در ایام نوروز ۱۴ هزار دستگاه اتوبوس به مردم خدماترسانی میکنند.
عامری افزود: با توجه وضعیت نامناسب فعالان بخش حملونقل اتوبوس، درخواست افزایش قیمت ۱۰۰ درصدی را داشتیم که در نهایت شورای عالی ترابری با افزایش ۲۵ درصدی موافقت کرد. بر این اساس از امروز (۲۵ اسفند ۱۴۰۱) بلیت اتوبوس با افزایش ۲۵ درصدی عرضه میشود و قرار نیست پس از تعطیلات نوروزی این افزایش قیمت لغو شود.