به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، نتایج یک نظرسنجی نشان میدهد بیش از ۷۰ درصد بزرگسالان در آمریکا معتقدند که نظام بهداشتی این کشور در رفع نیازهای آنها ناتوان بوده است.
روزنامه تایم میگوید نتایج نظرسنجی مرکز «هریس» که به طور اختصاصی در اختیار این روزنامه قرار گرفته نشان میدهد آمریکا علیرغم صرف بیشترین هزینه سرانه نسبت به دیگر کشورهای ثروتمند در دنیا از لحاظ انتظار زندگی و سایر مسائل مربوط به سلامت وضعیت بدتری نسبت به آنها دارد.
این نظرسنجی که از فوریه تا مارس ۲۰۲۳ و با حمایت مالی «انجمن علمی پزشکان» انجام شده نشان میدهد که رضایت بیماران نیز به دلیل هزینههای سنگین درمان، دسترسناپذیری و لوجستیک گیجکننده مراقبتهای پزشکی در وضعیت نامناسبی قرار دارد.
از میان ۲۵۰۰ فرد بزرگسال آمریکایی که در این نظرسنجی شرکت کردند بیش از نیمی از آنها به نظام بهداشتی آمریکا رتبه «C» یا پایینتر از آن دادند.
شرکتکنندگان در این نظرسنجی در پاسخ به این سوال که مهمترین عامل در جلوگیری از کیفیت خدمات به شهروندان چیست از هزینههای سنگین به عنوان نخستین عامل منفی یاد کردند. تمرکز نظام بهداشتی بر دریافت سود، دسترسناپذیری پوشش بیمه و ابهامها پیرامون پوششهای بیمه دیگر عوامل منفی بودند.
تنها ۲۷ درصد از کسانی که در این نظرسنجی شرکت کردند گفتند که نظام سلامت آمریکا پاسخگوی تمامی نیاز آنها است. ۷۲ درصد دیگر گفتهاند که مشکلاتی مانند صرف وقت زیاد برای نوبتدهی، هزینه بالا و محدودیتهای بیمهای موجب میشود از این سیستم رضایت نداشته باشند.
همچنین در این نظرسنجی ۴۶ درصد گفتهاند که نیازهای بهداشتی که نیاز داشتهاند را به تعویق انداختهاند یا از آن صرفنظر کردهاند.