كاهش معضلات اجتماعي در بين دانشجويان، مشاركت تمام دستگاه ها را مي طلبد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۷۳
معاون فرهنگي- اجتماعي وزارت علوم:

كاهش معضلات اجتماعي در بين دانشجويان، مشاركت تمام دستگاه ها را مي طلبد

معاون فرهنگي- اجتماعي وزارت علوم با اشاره به تلاش گسترده وزارت علوم در راستاي كاهش آسيب هايي اجتماعي دانشجويان گفت: كاهش معضلات اجتماعي در بين دانشجويان، مشاركت تمام دستگاه ها را مي طلبد.

محمدباقر خرمشاد در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، در خصوص پيشنهاد برگزاري برنامه هاي جامع در دانشگاه ها طي هفته دفاع مقدس، اظهار داشت: با توجه به اهميت و گستردگي دفاع مقدس و تلاش آن با آغاز سال تحصيلي، به دنبال برگزاري برنامه هاي متنوع و جامع در موضوع دفاع مقدس هستيم و بر همين اساس به شوراي عالي انقلاب فرهنگي پيشنهاد شده تا زمان بازگشايي دانشگاه چند روز به عقب تر برگردد تا آمادگي كامل در دانشگاه ها براي توجه بيشتر به دفاع مقدس مهيا شود.

وي با اشاره به تشكيل كميته پيگيري برنامه هاي هفته دفاع مقدس گفت: نوع برنامه هاي در نظر گرفته شده در هفته دفاع مقدس بهتر است در قالب طراحي همايش هاي علمي و تخصصي با موضوعات ابعاد مختلف جنگ و جريانات قبل و بعد از آن در بين نسل ها، برپايي مسابقات كتابخواني و خاطره خواني، برپايي جشنواره هاي فيلم و ... باشد و تا آنجا كه امكان دارد سلايق مختلف در طراحي برنامه ها در نظر گرفته شود تا گنجينه دفاع مقدس را به معدن علم دانشگاه گره زده و با آثار تاريخي آن بهره مند شود.

معاون فرهنگي- اجتماعي وزارت علوم خاطرنشان كرد: در حال حاضر مقدمات كار انجام شده و درصدد انعقاد تفاهم نامه با بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس براي طراحي برنامه هاي پربار در هفته دفاع مقدس هستيم.

خرمشاد در بخش ديگري از سخنان خود ضمن اشاره به گسترش آسيب هاي اجتماعي جامعه و دانشجويان بيان داشت: معضلات و آسيب هاي اجتماعي از پديده هاي پيچيده فرهنگي است كه همه جوامع گرفتار آن هستند و دانشگاه ها نيز از اين قاعده مستثني نيستند كه معاونت فرهنگي- اجتماعي وزارت علوم نيز در هيمن راستا از سه سال گذشته برنامه ريزي جامعي را براي تامين اوقات فراغت سالم در بين دانشجويان، اطلاع رساني از زيان هاي مواد مخدر و رفتارهاي پرخطر، تشكيل ستاد مشاوره در خوابگاه و انتصاب مديران فرهنگي براي پيگيري كار داشته است.

وي اضافه كرد: براي تداوم برنامه ها در كاهش آسيب هاي اجتماعي دانشجويان همكاري هاي مشتركي با نهادهايي چون نيروي انتظامي، ستاد مبارزه با مواد مخدر، نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها و سازمان نظام پزشكي انجام شده است، ولي از آنجا كه اين پديده با سرعت و شتاب فراوان رو به پيشرفت است و از طرفي با گسترش دانشگاه ها روبه رو هستيم، امكانات موجود آن گونه كه بايد نتوانسته منجر به كاهش همه گير معضلات اجتماعي در بين دانشجويان شود و فاصله زيادي با وضعيت مطلوب وجود دارد، اما نكته اينجاست كه وزارت علوم درصدد گسترش برنامه ها براي كاهش اين فاصله است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار