آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۸۲۱۳

لطیفی: مهندسان کشاورزی امسال استخدام می‌شوند

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از جذب نیروی انسانی متخصص مطابق با بودجه در سال جاری خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، میثم لطیفی رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در بازدید از مزارع تحقیقات بذر در کرج که صبح امروز به همراه سید محمد آقامیری سرپرست وزارت جهاد کشاورزی انجام شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آنچه در تحقیقات حائز اهمیت است جنبه علمی تحقیق و صبر است چرا که در برخی اوقات ۱۲ سال طول می‌کشد که یک نمونه علمی به بذر بهره ور تبدیل شود.

وی افزود: کارگروه مشترکی با سازمان تحقیقات ایجاد شده تا بتوانیم بهره وری بخش کشاورزی، آب، بذر و کاشت، داشت و برداشت را افزایش دهیم.

لطیفی تصریح کرد: یک بازنگری در کیفیت نحوه جذب نیروی انسانی در حوزه تخصصی بخش کشاورزی خواهیم داشت.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور عنوان کرد: ما هرسال سهمیه‌ای برای جذب نیرو به خصوص در بخش تحقیقات در نظر می‌گیریم و امسال هم بر طبق بودجه این کار را خواهیم کرد که خبر خوشی برای دانش آموختگان کشاورزی خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار