لزوم پشتیبانی علمی دانشگاه‌ها از پروژه‌های بزرگ سیستان و بلوچستان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۹۸۸۷
استاندار سیستان و بلوچستان مطرح کرد

لزوم پشتیبانی علمی دانشگاه‌ها از پروژه‌های بزرگ سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: دانشگاه‌ها باید به میدان بیایند و از طرح‌ها و پروژه‌های بزرگ استان پشتیبانی علمی کنند.

لزوم پشتیبانی علمی دانشگاه‌ها از پروژه‌های بزرگ سیستان و بلوچستان

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمد کرمی استاندار سیستان و بلوچستان شامگاه جمعه در نشست با بزرگان، ریش سفیدان و معتمدین طایفه براهویی اظهار داشت: نظارت و ارزیابی عملکرد مدیران دستگاه های اجرایی استان اهمیت فراوانی دارد و در همین راستا به صورت سرزده بازدید هایی انجام می شود.

وی با اشاره به اهمیت کار و تلاش افزود: هر مجموعه ای اعم از کشور، خانواده و شخص با تلاش رشد و توسعه یافته است و هیچ مجموعه ای جز با کار و تلاش رشد نمی کند.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: اگر می خواهیم جامعه به سرعت پیشرفت کند همه باید تلاش کنیم و اگر تلاش کردیم، استان سیستان و بلوچستان رشد می کند.

وی ادامه‌داد: ما معادن فراوانی داریم که برای بهرمندی از مواهب آن به نیروی انسانی کارآمد نیاز داریم.

کرمی با تاکید بر اهمیت علم‌ و فناوری خاطر نشان کرد: شرکت های دانش بنیان با یک کار علمی و حساب شده می توانند خاک را به محصول تبدیل کنند.

وی افزود: حوزه تجارت نیز فرصتی بی نظیر است که می‌توان با استفاده از ظرفیت مرز آن را به فعلیت رساند.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: بزرگان طوایف؛ پیشقدم شوند و طایفه خود را به سمت استفاده از فناوری و ایجاد واحدهای تولیدی و شرکت های تعاونی دانش بنیان حرکت دهند.

وی بیان کرد: باید از دل این سرزمین ثروت تولید کرده و اشتغال نیز به یک اشتغال پایدار تبدیل شود.

کرمی گفت: روستاها باید خودکفا باشند و با اختصاص زمین های هزار متری باغ ایجاد کنند.

وی افزود: حوزه تجارت و حمل و نقل اهمیت فراوانی دارد و این تبادلات اقتصادی باید توسعه بیشتری پیدا کند.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد:  دانشگاه ها باید به میدان بیایند و از طرح ها و پروژه های بزرگ استان پشتیبانی علمی کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار