آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۱۸۰۲

امیر دریادار ایرانی با فرمانده نیروی هوایی پاکستان دیدار کرد

امیر دریادار ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با ارتشبد ظهیر احمد بابر فرمانده نیروی هوایی پاکستان دیدار کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر دریادار «شهرام ایرانی» فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دومین روز از سفر رسمی خود به پاکستان امروز با حضور در مقر فرماندهی نیروی هوایی این کشور در اسلام‌آباد با ارتشبد خلبان «ظهیر احمد بابر» دیدار کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و فرمانده نیروی هوایی پاکستان در این دیدار بر اهمیت روابط دوجانبه به ویژه گسترش همکاری‌های نظامی، آموزشی و صنعت هوانوردی تاکید کردند.

روابط عمومی نیروی هوایی پاکستان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: دیدار فرمانده نیروی هوایی پاکستان و فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران، گواه دوستی ریشه‌دار و تعهد تزلزل ناپذیر دو ملت برای تلاش برای ایجاد منطقه‌ای آرام و با ثبات است.

در این بیانیه آمده است: ارتشبد خلبان احمد بابر تاکید کرد که پیشرفت در حوزه فضایی، جنگ الکترونیک، فناوری‌های سایبری و تخصص در حوزه هوش مصنوعی بر محیط سنتی امنیت ملی تأثیر عمیقی گذاشته است.

وی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران را در جریان پروژه‌های مختلف در دست اقدام نیروی هوایی پاکستان با تمرکز ویژه بر نوسازی و توسعه توانمندی‌های بومی قرار داد.

فرمانده نیروی هوایی پاکستان همچنین تاکید کرد: پاکستان و ایران از پیوند‌های دیرینه مذهبی، فرهنگی و تاریخی برخوردارند که این پیوند‌ها از طریق روابط مستحکم بین دو کشور تجلی یافته است.

روابط عمومی نیروی هوایی پاکستان با استناد به اظهارات امیر دریادار ایرانی گفت: فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران از حرفه‌ای بودن کارکنان و پیشرفت استثنایی نیروی هوایی پاکستان در مسیر نوسازی قدردانی کرد.

وی همچنین از تلاش‌های مستمر پاکستان برای ثبات منطقه قدردانی کرد و بر بهبود بیشتر روابط نظامی به نظامی به ویژه در حوزه عملیات، آموزش و صنعت هوانوردی تاکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار