کد خبر:۱۰۸۲۰۹۹

مقصر اصلی از دست رفتن ۳۴ درصد تولیدات کشاورزی و دامی

سازمان خواروبار کشاورزی ملل متحد اعلام کرد: رد پایی از خشکسالی در از بین رفتن ۳۴ درصد تولید محصولات کشاورزی و دامی وجود دارد که از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۸ به ارزش ۳۷ میلیارد دلار غذا از بین رفته است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سازمان خواروبار کشاورزی ملل متحد اعلام کرده که خشکسالی بزرگترین عامل از دست رفتن مواد غذایی در کشور‌های توسعه یافته و کمتر توسعه یافته است.

این گزارش می‌نویسد که خشکسالی بیشترین تاثیر منفی را روی بخش کشاورزی می‌گذارد به طوری که این پدیده مهمترین عامل در تخریب سرزمین محسوب می‌شود که این روز‌ها تحت عنوان پدیده بیابانزایی به حساب می‌آید.

بر اساس این گزارش، در از بین رفتن ۳۴ درصد تولید محصولات کشاورزی و دامی رد پایی از خشکسالی وجود دارد که از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۸ به ارزش ۳۷ میلیارد دلار از بین رفته است.

۸۲ درصد تاثیر خشکسالی روی بخش کشاورزی است، و امروزه خشکسالی بزرگترین چالش در تامین امنیت غذای جهان به حساب می‌آید.

تغییرات آب و هوایی و گرم شدن کره زمین هم تاثیرات منفی خشکسالی را بیشتر کرده و بسیاری از کشور‌ها که پیش از این از بارندگی مناسبی برخوردار بودند را به منطقه خشک تبدیل می‌کند.

با خشک شدن مناطق، برداشت از آب‌های زیرزمینی هم اضافه شده و سطح آب‌های زیرزمینی هر روز پایین‌تر می‌رود و این خود عامل مهمی در بیابانزایی است که روز گذشته هم «روز ملی بیابانزایی» در جهان بود.

راهکار غلبه بر خشکسالی تمرکز روی مصرف آب بخش کشاورزی با استفاده از الگوی کشت و اجرای کشاورزی پایدار است.

یعنی باید محصولاتی کشت شود که آب کمتری مصرف می‌کند و گونه‌های گیاهی اصلاح شود که مقاومت خوبی به خشکی د ارند و نهایتا با کشاورزی پایدار برنامه طولانی مدت را برای بهره برداری مناسب از منابع اجرا کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار