آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۲۵۴۷

افزایش استفاده آرژانتین از یوان/ احتمال پیوستن شرکت بزرگ آمریکایی به روند دلارزدایی

ذخایر دلاری بانک مرکزی آرژانتین در پایین‌ترین سطح خود از سال ۲۰۱۶ میلادی قرار دارد که بخشی از آن به دلیل خشکسالی است که حدود ۲۰ میلیارد دلار صادرات محصولات این کشور را نابوده کرده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ذخایر دلاری بانک مرکزی آرژانتین در پایین‌ترین سطح خود از سال ۲۰۱۶ میلادی قرار دارد که بخشی از آن به دلیل خشکسالی است که حدود ۲۰ میلیارد دلار صادرات محصولات این کشور را نابوده کرده است.

 وبگاه مارکتس اینسایدر در گزارشی آورده است: به گزارش بلومبرگ، دلار آمریکا در آرژانتین نادر است و به همین دلیل، بسیاری از افراد مجبور شده‌اند به جای آن به دنبال یوان چین باشند.

با توجه به اینکه دلار پرکاربردترین ارز برای معاملات جهانی است، این امر تجارت بین‌المللی را پیچیده کرده، اما در‌ها را به روی یوان، که پکن در تلاش است آن را به عنوان جایگزینی برای دلار آمریکا برای تجارت بین‌المللی مطرح کند، گشوده است.

بنا به گزارش بلومبرگ، آرژانتین و چین از سال ۲۰۰۹ میلادی یک قرارداد سوآپ دوجانبه منعقد کرده‌اند و پکن به تازگی به آرژانتین اجازه داده است تا از نیمی از خط سوآپ ارز ۱۸ میلیارد دلاری استفاده کند.

معاملات یوان در بازار ارز آرژانتین در ۱۰ روز اول ژوئن، در مجموع، حدود ۲۸۵ میلیون دلار بوده که دو برابر حجم کل ماه مه (اردیبهشت، خرداد) است.

در همین حال، سهم معاملات روزانه یوان در بازار فارکس این کشور آمریکای جنوبی به تازگی به رکورد ۲۸ درصد رسیده؛ در حالی که تنها در ماه مه ۵ درصد افزایش یافته است.

به گزارش بلومبرگ، این روند صعودی در حالی ایجاد شده است که بیش از ۵۰۰ شرکت در آرژانتین به دنبال پرداخت هزینه واردات به یوان هستند و شرکت آمریکایی وِرلپول (Whirlpool) نیز ممکن است به آن‌ها بپیوندد. این شرکت بزرگ سازنده لوازم خانگی، در اکتبر (مهر، آبان) سال گذشته میلادی، یک کارخانه ۵۲ میلیون دلاری در آرژانتین افتتاح کرد، اما کمبود دلار فعالیت آن را مختل کرد؛ زیرا واردات لوازم ساخت ماشین لباسشویی و سایر لوازم خانگی را به تأخیر انداخت.

خوان کارلوس پوئنته (Juan Carlos Puente)، رئیس شعبه شرکت وِرلپول در آمریکای لاتین، به بلومبرگ گفت: مجبور شدیم کارخانه را برای مدتی تعطیل کنیم و این برای تجارت، بهره‌وری و کیفیت خوب نیست.

اما آرژانتین دلار را کنار نگذاشته است: دولت این کشور در حال بررسی کمک‌های دلاری صندوق بین‌المللی پول است و نامزد اصلی ریاست‌جمهوری آرژانتین نیز پیشنهاد کرده که استفاده از پزو (ارز محلی آرژانتین) را کنار بگذارند و از دلار به عنوان واحد پول محلی این کشور، به عنوان راهی برای مهار تورم استفاده کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار