کد خبر:۱۰۸۲۶۲۴
معاون اقتصادی استاندار تهران تأکید کرد:

حرکت به سمت خودکفایی استان تهران در محصولات پروتئینی

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران از حرکت به سمت خودکفایی استان تهران در محصولات پروتئینی خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد علی‌مهری در جلسه هماهنگی تامین و تولید مرغ مورد نیاز استان که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد با تاکید بر ضرورت حرکت به سمت خودکفایی تولید محصولات پروتئینی در استان اظهار داشت: ظرفیت تولید مرغ گوشتی استان پاسخگوی نیاز استان نیست و تهران با خوداتکایی در حوزه مرغ فاصله زیادی دارد.

وی تنها راه حل افزایش تولید مرغ گوشتی و تامین نیاز استان را راه اندازی مزارع بزرگ پرورش مرغ گوشتی (مگا فارم) دانست.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران افزود: با توجه به علاقه سرمایه گذاران بخش خصوصی جهت حضور در این بخش، چند نقطه در استان به صورت نمونه برای ایجاد این مزارع بزرگ تعیین شد که پس از بررسی ادارت دامپزشکی، منابع طبیعی، بهداشت، محیط زیست و جهاد کشاورزی استان در اولین فرصت عملیات اجرایی این مزارع آغاز خواهد شد.

علی‌مهری سپس گفت: با اجرای این طرح در فاز اول و در کوتاه مدت ۱۵ درصد و در بلندمدت ۲۵ درصد به ظرفیت تولید استان افزوده خواهد شد و استان تهران به خودکفایی ۳۰ درصدی تولید محصولات پروتئینی دست خواهد یافت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار