به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت ارتباطات، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم افتتاحیه همایش روابط عمومیهای وزارت ارتباطات، شرکتها و سازمانهای تابعه با اشاره به اینکه روابط عمومیها زبان گویای وزارتخانه هستند، گفت: به همین منظور و برای پاسخگویی بهتر باید نسبت به اقدامات و کارهای انجام شده اطلاعات کامل و دقیقی داشته باشند.
وی به برخی از اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم اشاره و به شبکه ملی اطلاعات به عنوان یکی از کلان پروژههای این وزارتخانه پرداخت و افزود: شبکه ملی اطلاعات به عنوان یک زیرساخت پرسرعت و امن در گستره جغرافیای سرزمینی ایران از سالهای گذشته آغاز شده و تا دولت سیزدهم حدود ۲۳ درصد پیشرفت داشته و بر اساس اعلام مرکز ملی فضای مجازی تا بهمن سال گذشته به ۵۷ درصد رسیده و تاکنون نیز به حدود ۶۲ درصد پیشرفت کار منجر شده و تا ان شالله طبق برنامه ریزی صورت گرفته تا پایان سال جاری نیز این رقم به ۷۵ درصد خواهد رسید.
وی به پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها به عنوان یکی دیگر از کلان پروژههای وزارت ارتباطات اشاره کرد و افزود: این پروژه نیاز کشور در دهههای آینده در حوزه ارتباطات را مرتفع میکند و کاری است که تمام کشورهای پیشرفته در دنیا نیز انجام داده و یا در حال انجامند.
زارع پور تصریح کرد: پروژه FTTx تا پایان سال در تمامی شهرها آغاز میشود و کار بزرگی است که میتواند در مردم امید ایجاد کند و به همین دلیلی باید شروع و پایان این کار در هر شهر به تصویر کشیده شود.
وی توسعه ارتباطات روستایی را نیز یکی دیگر از اولویتهای این وزارتخانه اعلام کرد و گفت: تاکنون و در دولت سیزدهم حدود ۴۱۰۰ روستای بالای بیست خانوار به اینترنت پرسرعت متصل شده اند که باید به صورت مناسب برای مردم انعکاس داده شود.
زارع پور تصریح کرد: برای پیگیری و انعکاس این اقدامات هر روستا میتواند به عنوان یک سوژه مطرح شود که با پوشش اینترنت چه اتفاقاتی در روستا افتاده است.
وزیر ارتباطات حمایت و تقویت پیامرسانهای داخلی را یکی دیگر از اقدامات دوره جدید در وزارت ارتباطات اعلام کرد و گفت: در حال حاضر بر اساس داشبورد فایربیس گوگل بیش از ۴۰ میلیون کاربر فعال ماهانه در پیام رسانهای داخلی حضور دارند و از خدمات و سرویسها استفاده میکنند.
زارع پور درباره اهمیت دادههای دیجیتال و پلتفرمهای بومی نیز گفت: اگر کشوری در دنیای دیجیتال آینده داراییهای دیجیتال نداشته باشد حکمرانی آن کشور در اختیار دیگران قرار میگیرد و مستعمره دیجیتالی کشورهای دیگر میشود.
وی به دستاوردهای فضایی در دولت سیزدهم نیز اشارهای کرد و افزود: در این دوره کوتاه دولت سیزدهم ۷ پرتاب فضایی عملیاتی و تحقیقاتی داشتیم که سابقه نداشته است و امسال نیز پرتابهای دیگری برنامه ریزی شده است.
وزیر ارتباطات تصریح کرد: برای اولین بار ما هم اکنون میتوانیم به وسیله ماهوارههای خود، تصاویر رنگی از هر جای دنیا با دقت یک متر داشته باشیم.
وی دولت هوشمند و پنجره ملی خدمات دولت هوشمند را یکی دیگر از اقدامات این وزارتخانه اعلام کرد و افزود: بسیاری از خدمات دولت هم اکنون از طریق این پنجره در دسترس مردم قرار دارد و تا پایان سال نیز تمام خدمات دولتی بر اساس قانون باید در این پنجره ارائه شود.