آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۴۳۴۶

هشدار آژانس بین‌المللی انرژی در مورد افزایش قیمت انرژی در زمستان

رئیس آژانس بین المللی انرژی هشدار داد اگر بهبود اقتصاد چین از بحران کرونا در سال جاری میلادی تسریع شود و زمستان در نیمکره شمالی سخت‌تر از سال گذشته باشد، قیمت انرژی باز هم افزایش خواهد یافت.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از اویل پرایس، رئیس آژانس بین‌المللی انرژی هشدار داد قیمت حامل‌های انرژی در زمستان دوباره افزایش خواهد یافت.

فاتح بیرول، رئیس آژانس بین المللی انرژی گفت اگر بهبود اقتصاد چین از بحران کرونا در سال جاری میلادی تسریع شود و زمستان در نیمکره شمالی سخت‌تر از سال گذشته باشد، قیمت انرژی باز هم افزایش خواهد یافت.

وی تاکید کرد اگر چنین اتفاقی بیفتد دولت‌ها بایداقداماتی اتخاذ کنند و برای مصرف انرژی یارانه دهند.

وی در گفتگو با بی‌بی‌سی گفت: «اگر اقتصاد چین بسیار قدرتمند شود به طوری که این کشور انرژی زیادی از بازار خریداری کند و از سوی دیگر زمستان سختی هم داشته باشیم، شاهد افزایش قیمت گاز طبیعی خواهیم بود که فشار مضاعفی بر مصرف کنندگان وارد می‌کند».

وی همچنین در مورد خاموشی در زمستان هشدار داد که می‌تواند بخشی از این سناریو باشد.

کلاوس مولر، رئیس شبکه انرژی آلمان در ماه گذشته میلادی هشدار مشابهی در مورد زمستان پیش رو داده بود. وی گفت: «بحران انرژی در اروپا هنوز پایان نیافته و اگر زمستان سختی در پیش داشته باشیم، عرضه انرژی کمتر از تقاضا خواهد بود».

وی اضافه کرد: «درست است که از نظر ذخایر انرژی در سطح متفاوتی نسبت به سال گذشته قرار داریم، اما مهم‌ترین عامل شرایط جوی است؛ بنابراین بحران انرژی هنوز تمام نشده است».

چین بزرگترین عامل تاثیرگذار بر قیمت انرژی در ادامه سال جاری میلادی خواهد بود. در حال حاضر روند بهبود اقتصاد چین آهسته‌تر از حد انتظار بوده و باعث پایین آمدن قیمت انرژی در بازار‌های جهانی شده است. اما فعالیت صنعتی در این کشور با کمک و حمایت دولت بهبود پیدا می‌کند که قیمت انرژی را برای تمام خریداران بالا می‌برد».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار