کد خبر:۱۰۸۴۴۳۹

پوتین: پیوستن ایران به شانگ‌های را تبریک می‌گویم

رئیس‌جمهور روسیه در نشست مجازی سران سازمان همکاری شانگ‌های ضمن تبریک به ایران برای پیوستن رسمی به این سازمان تأکید کرد که سازمان همکاری شانگ‌های متعهد به برقراری نظم جهانی عادلانه با نقش مرکزی سازمان ملل متحد است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از اسپوتنیک، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در نشست مجازی سران سازمان همکاری شانگ‌های ضمن تبریک به ایران برای پیوستن رسمی به این سازمان تأکید کرد که سازمان همکاری شانگ‌های متعهد به برقراری نظم جهانی عادلانه با نقش مرکزی سازمان ملل متحد است.

وی دراین‌باره افزود: سازمان شانگ‌های در حفظ صلح، ثبات، توسعه و رشد پایدار کشور‌های عضو سازمان و تقویت روابط بین مردم مشارکت دارد.

پوتین در ادامه با بیان اینکه «در جنگ اوکراین، جنگ هیبریدی علیه روسیه به راه افتاده» گفت: از همه شرکای سازمان شانگ‌های برای حمایت از روسیه پس از وقایع ۲۴ ژوئن (شورش پریگوژین و واگنر علیه ارتش روسیه) قدردانی می‌کنم.

استقبال هند و چین از پیوستن رسمی ایران به سازمان همکاری شانگ‌های

نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند امروز (سه‌شنبه) به عنوان میزبان در ابتدای نشست مجازی سران سازمان همکاری شانگهای، پیوستن رسمی ایران به این سازمان را تبریک گفت.

مودی گفت: باعث مسرت است که اعلام کنم ایران به عنوان عضو رسمی و کامل به خانواده SCO پیوسته است. در این زمینه آرزوی همه موفقیت‌ها را برای ایران، رئیس‌جمهور ابراهیم رئیسی و مردم ایران دارم.

در ادامه، شی‌جین‌پینگ، رئیس جمهور چین نیز در نطق خود در این اجلاس که به طور مجازی در حال برگزاری است، از پیوستن رسمی تهران به سازمان همکاری شانگ‌های استقبال کرد.

جین‌پینگ نیز تاکید کرد: در نشست امروز از ایران به عنوان عضو رسمی استقبال خواهیم کرد. به این کشور تبریک می‌گوئیم.

وی همچنین از اعضای این سازمان خواست تا با تلاش‌ها در راستای به‌راه‌انداختن یک جنگ سرد جدید در منطقه مقابله کنند. او بر مخالفت کشورش با سیاست انقلاب‌های رنگی و مداخله خارجی در امور داخلی سایر کشور، تاکید کرد.

سازمان همکاری شانگ‌های یک ائتلاف اقتصادی و امنیتی در منطقه اوراسیا بوده و از لحاظ وسعت و جمعیت جغرافیایی، بزرگ‌ترین ائتلاف منطقه‌ای در جهان به شمار می‌رود.
این سازمان تقریباً ۲۰ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را به خود اختصاص داده و در حال حاضر، از هشت عضو دائمی شامل روسیه، چین، هندوستان، قزاقستان، قرقیزستان، پاکستان، تاجیکستان و ازبکستان تشکیل شده و با پیوستن کامل ایران، این کشور به نهمین عضو دائم این سازمان اقتصادی-امنیتی بدل خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار