
کد خبر:۱۰۸۵۹۲۵
موافقت اصولی ایجاد رشته پزشکی دانشگاه آزاد بجنورد دائمی میشود
نایب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از موافقت اصولی ایجاد رشته پزشکی در دانشگاه آزاد بجنورد خبر داد.
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سیدمحمد پاکمهر، نایب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از موافقت اصولی ایجاد رشته پزشکی در دانشگاه آزاد بجنورد خبر داد.
پاکمهر با بیان اینکه و هفته آینده موافقت اصولی موقت احداث دانشگاه پزشکی به دائمی تبدیل خواهد شد، افزود: تحصیل در رشته پزشکی یک امر هزینهبر است و به صورت میانگین تربیت دانشجوی پزشکی سالیانه ۲۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان هزینه دارد که دریافتی این عدد در دانشگاه آزاد اسلامی از دانشجویان به کمتر از ۵۰ میلیون تومان در سال میرسد.
نایب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: ایجاد چنین ظرفیتی نیازمند مساعدت خیرین است که امیدواریم با توجه به قولهای اولیه این مسئله تا حصول نتیجه تداوم داشته باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.