
کد خبر:۱۰۹۳۵۴۷
واکنش نماینده بجنورد به بیانیه بسیج دانشجویی / دانشجویان نشستی نمیگذارند تا توجیه شوند
نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی در خصوص بیانیه بسیج دانشجویی خراسان شمالی پیرامون حواشی برکناری معاون وزیر کشور، اظهار کرد: این بیانیه از روی بی اطلاعی داده شده، زیرا فرآیند به این شکل نبوده است.
محمد وحیدی، نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو در خصوص بیانیه بسیج دانشجویی خراسان شمالی پیرامون حواشی برکناری معاون وزیر کشور، اظهار کرد: این بیانیه از روی بی اطلاعی داده شده، زیرا فرآیند به این شکل نبوده است.
نماینده بجنورد در مجلس ادامه داد: دانشجویان نشستی هم نمیگذارند تا توجیه شوند.
وی افزود: این افراد متاثر از افرادی هستند که در سایر نقاط کشور بیانیه دادند، بنابراین فقط میخواستند مطلبی بنویسند.
وحیدی گفت:، اما امکان برگزاری جلسه با هستههای اصلی بسیج دانشجویی وجود دارد و این آمادگی وجود دارد.
گفتنی است شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی طی روزهای گذشته با انتشار بیانیهای نسبت به اقدامات نمایندگان در خصوص برکناری معاون وزیر کشور واکنش نشان داده و از این اقدام انتقاد کرده بودند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.