به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «محمد عبدالسلام» رئیس هیئت مذاکره کننده دولت نجات ملی یمن نسبت به تبعات اقتصادی ادامه محاصره این کشور از سوی ائتلاف آمریکایی هشدار داد.
محمد عبدالسلام تاکید کرد که از زمان پایان رایزنیهای کویت نسبت به اقداماتی که بر جنبه اقتصادی زندگی مردم یمن تاثیر میگذارد، هشدار دادیم.
وی تاکید کرد که نیروهای متجاوز باید کلیه اقداماتی که مردم یمن را هدف قرار میدهد و بر نیازهای حیاتی زندگی آنها تاثیر میگذارد، متوقف کنند.
رئیس هیئت مذاکره کننده دولت نجات ملی یمن تصریح کرد که فروپاشی اقتصادی در یمن نتیجه فساد گسترده، اتلاف درآمد و نتیجه طبیعی محاصره، تجاوز و اقدامات اقتصادی است که کشورهای متجاوز و مزدوران آنها باعث آن هستند.
وی افزود: برای کاهش آلام و رنج مردم یمن باید درآمدهای نفت و گاز برای رسیدگی به مشکلات اقتصادی مردم و در درجه اول پرداخت حقوق اختصاص یابد.
پیش از این «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن اعلام کرد که حمله ائتلاف متجاوز به یمن منجر به بدترین جنایات در حق ملت یمن به ویژه کودکان، زنان و سالمندان شد؛ اما بدترین جنایت این ائتلاف علیه ملت یمن، همانا جنایت تحریم و محاصره اقتصادی است.
عربستان در سال ۲۰۱۵ به حمایت از «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهور فراری یمن پرداخت و مدعی شد که هدف آن بازگرداندن منصور هادی به قدرت است، به این ترتیب جنگ ویرانگر یمن با تبعات فاجعهبار آن آغاز شد و در ادامه با عدم تحقق هیچ یک از اهداف ائتلاف متجاوز، وارد روندی کاملاً فرسایشی گشت و اصطلاح «جنگ بیهوده» بهوفور برای این تجاوز استفاده میشود.
در این میان آمریکا بهعنوان طرفی که چراغ سبز تجاوز علیه یمن را به ائتلاف سعودی داد، نقش اصلی را در آغاز و ادامه این جنگ ویرانگر ایفا کرده است. کارخانههای اسلحهسازی در آمریکا مهمترین طرف سودبرنده از فاجعه یمن بودند و تنها در ۸ ماه ابتدایی جنگ یمن، دولت وقت آمریکا بهریاست باراک اوباما، بیش از ۲۰ میلیارد دلار به عربستان سلاح فروخت. سال گذشته منابع رسانهای در گزارشی اعلام کردند خرید نظامی عربستان از منابع آمریکایی از زمان تجاوز به یمن تاکنون حدود ۶۳ میلیارد دلار برآورد شده است.
جنگ در یمن حدود ۴ میلیون نفر را آواره کرده و باعث شده است بیماریهایی، چون وبا شیوع پیدا کند. حملات نظامی باعث از دست رفتن ۱۰۰ هزار نوزاد شده است؛ یعنی ۶ کودک بهازای هر دو ساعت، همچنین بیش از ۳ هزار کودک به سرطان مبتلا شدهاند که خطر مرگ قریبالوقوع آنان بسیار جدی است.