آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۶۳۰۷

۳ میلیون کارگر تا ۱۴۰۳ بیمه سلامت می‌شوند

مدیرکل خدمات اجتماعی کارگران گفت: بر اساس آمار و اطلاعات، سال گذشته حدود یک‌میلیون کارگر جدید تحت پوشش خدمات سلامت قرار گرفتند و تا سال ۱۴۰۳ این رقم باید به حدود ۳ میلیون کارگر افزایش یابد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بیمه و پوشش بیمه‌ای یکی ازمسائل حائز اهمیت در زندگی کارگران است که ضرورت دارد مورد توجه قرار گیرد. چرا که سلامت روان یک کارگر زمینه را برای بهره وری بهتر در محیط کار فراهم می‌کند. در حال حاضر حدود ۱۴ میلیون کارگر در کشور وجود دارد که بخشی از آن‌ها بیمه ندارند.

هادی بهداد، مدیرکل خدمات اجتماعی کارگران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سال گذشته حدود یک‌میلیون کارگر جدید تحت پوشش خدمات سلامت قرار گرفتند.

وی بیان کرد: براساس آمار و اطلاعات، سال گذشته حدود یک‌میلیون کارگر جدید تحت پوشش خدمات سلامت قرار گرفتند و تا سال ۱۴۰۳ این رقم باید به حدود ۳ میلیون کارگر افزایش یابد.

بهداد در تشریح راه‌اندازی سامانه دیده‌بان سلامت گفت: این سامانه با هدف یکپارچه‌سازی فرآیند شناسایی، تأسیس و راه‌اندازی شبکه‌های بهداشتی در درون بنگاه‌های اقتصادی اعم از ایستگاه بهگر، خانه بهداشت کارگری و مراکز بهداشت کار راه‌اندازی می‌شود.

وی درباره مزایای راه‌اندازی این سامانه گفت: شناسایی فرآیندها، بررسی و رفع ایرادات فرایندها، اخذ آسان آمار و اطلاعات، امکان نظارت و رتبه‌بندی، ثبت و ضبط کلیه خدمات (آموزش، معاینات ادواری، مشاوره‌های روانشناسی) و ... از جمله مزایای این طرح است که در آینده نیز پرونده سلامت الکترونیک کارگران و بنگاه‌های اقتصادی نیز به آن افزوده خواهد شد.

بهداد، همچنین از احصا و تدوین سند راهبردی این اداره‌کل خبر داد و اظهار داشت: پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، ارتقای سلامت روان در جامعه کار و تولید و ارتقای خدمات کیفی در جامعه کار و تولید از جمله این راهبردهاست که از طریق توسعه همگانی مراقبت‌های بهداشتی، نظام ارجاع مراقبت‌های اجتماعی و متناسب‌سازی خدمات اجتماعی اجرایی خواهند شد.

مدیرکل خدمات اجتماعی کارگران وزارت کار با بیان این‌که حدود ۱۴ میلیون نفر کارگر در کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: یک‌میلیون و ۹۰۰ هزار بیمه‌شده جدید به سازمان تأمین اجتماعی اضافه شدند که همه این‌ها به خدمات اجتماعی سلامت نیاز دارند.

وی ادامه داد: بر اساس آمار، در کل کشور نزدیک به ۳۱ هزار بنگاه بالای ۵۰ نفر وجود دارد که خدماتی، تولیدی و صنعتی هستند؛ بنابراین باید پوشش خدمات اجتماعی و سلامت این بنگاه‌ها تقویت شود.

بهداد با بیان این‌که شبکه ارائه خدمات سلامت در بنگاه‌های اقتصادی دارای حدود ۱۰ هزار مرکز اعم از خانه‌های بهداشت، ایستگاه‌های بهگر و مراکز بهداشت است، تصریح کرد: طبق آمار، حدود ۸۰ درصد کارگران در بنگاه‌های ۱۰ تا ۵۰ نفره فعالیت می‌کنند که خدمات اجتماعی در این بنگاه‌ها باید توسعه یابد.

مدیرکل خدمات اجتماعی کارگران وزارت کار افزود: سال گذشته ۵۰۰ درصد آموزش‌های همگانی و حدود ۳۰۰ درصد تأسیس خانه‌های بهداشت افزایش یافت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار