کد خبر:۱۰۸۶۹۰۹

فراهم شدن مقدمات راه‌اندازی بنیاد واقفین و خیرین دانشگاه آزاد

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی از فراهم شدن مقدمات راه‌اندازی بنیاد واقفین و خیرین دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، نشست هم‌اندیشی موسسات خیریه‌ای و وقف با حضور دکتر محمد قربانی گلشن‌آباد معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی، دکتر حسینعلی جاهد مدیرمل امور خیرین و توسعه وقف و جمعی از خیرین، واقفین و مسئولان موسسات خیریه در سالن ۹ دی سازمان مرکزی برگزار شد.

دکتر محمد قربانی گلشن‌آباد معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، به اشتراک گذاشتن تجریبات موفق در حوزه خیرین و توسعه وقف را از نتایج این جلسات عنوان کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یک ظرفیت بی‌نظیر در کشور بوده و این ظرفیت در خدمت مجامع خیریه کشوری است.

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: آمادگی داریم به صورت خیرخواهانه امکانات و ظرفیت‌های علمی و پژوهشی این دانشگاه را در اختیار خیریه‌ها و خیرین قرار دهیم.

قربانی از فراهم شدن مقدمات راه‌اندازی بنیاد واقفین و خیرین دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و افزود: این بنیاد با هدف شناسایی و ارائه راهکار برای حل و رفع مسائل و مشکلات خیریه‌ها در حوزه دانشگاهی و آسیب‌های اجتماعی فعالیت خواهد داشت. این بنیاد به هیچ‌وجه رقیب موسسات خیریه نیست و هیچ‌گونه موازی کاری با فعالیت خیریه‌ها ندارد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با دارا بودن دو خبرگزاری و یک روزنامه، ظرفیت بسیار خوبی در حوزه رسانه‌ای کشور دارد که می‌تواند در اختیار توسعه فعالیت‌های موسسات خیرین و واقفین قرار گیرد.

در ادامه این نشست موضوعاتی از جمله مسئله‌شناسی و آسیب‌شناسی فعالیت‌های مرتبط با وقف و امور خیریه، بررسی اولویت‌های فوری و اساسی کشور به ویژه حوزه علم و فناوری و نیازمند به حمایت خیرین و واقفین، ارائه تجربیات موفق و تبادل‌نظر در خصوص همکاری‌های آتی در حوزه خیرین و توسعه وقف مورد گفتگو و بررسی قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار