کد خبر:۱۰۸۷۰۷۱

افتتاح بیمارستان شهید سلیمانی شهرستان بهمئی در دومین روز از سفر رئیس جمهور

حجت الاسلام رئیسی در دومین روز از سفر خود به استان کهگیلویه بویراحمد و حضور در جمع مردم شهرستان بهمئی، بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهید سلیمانی را افتتاح کرد.
افتتاح بیمارستان شهید سلیمانی شهرستان بهمئی در دومین روز از سفر رئیس جمهور

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام رئیسی در در دومین روز از سفر خود به استان کهگیلویه بویراحمد و حضور در جمع مردم شهرستان بهمئی، بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهید سلیمانی را افتتاح کرد.

این بیمارستان با زیربنای حدود ۵ هزارمترمربع در سال ۹۳ کلنگ زنی و عملیات اجرایی آن در سال ۹۶ شروع شد. بیمارستان ۳۲ تخت خوابی بهمئی باحمایت‌ها و اهتمام وزیر بهداشت و تلاش‌های مجموعه علوم پزشکی با اعتباری بالغ بر ۱۳۶ میلیارد تومان تکمیل و به مرحله بهره‌برداری رسید.

افتتاح بیمارستان شهید سلیمانی شهرستان بهمئی در دومین روز از سفر رئیس جمهور// آماده انتشار

گفتنی است؛ از این مبلغ، بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان جهت ساخت فضای فیزیکی و بالغ بر ۳۶ میلیارد تومان صرف خرید و نصب تجهیزات شده است.

افتتاح جاده ملی پاتاوه به دهدشت از قسمت تونل شماره ۴ از دیگر برنامه‌های رئیس جمهور است.

خرید تضمینی محصولات عشایر و روستائیان از راهکارهای موثر اقتصادی
افتتاح و بهره‌برداری رسمی از مجتمع ‌پتروشیمی گچساران/ آغاز عملیات اجرایی طرح ذخیره‌سازی میدان گازی مختار
اولین علمک‌‌گذاری در دبیرستان روستای اسفندان دیشموک / آغاز عملیات گازرسانی همزمان با سفر دولت به کهگیلویه و بویراحمد
بهره برداری از سد چمشیر آغاز شد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار