کد خبر:۱۰۸۸۷۲
ابطحی با تبریک دستگیری عوامل ترور شهید علیمحمدی:
امیدواریم هر چه سریعتر عوامل ترور شهید شهریاری نیز دستگیر شود
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس ضمن تبریک دستگیری عوامل ترور شهید علیمحمدی گفت: امیدواریم که هر چه سریعتر عوامل ترور شهید شهریاری نیز دستگیر شده و به سزای اعمالشان برسند.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، سید محمد جواد ابطحی با اشاره به دستگیری عوامل ترور شهید علیمحمدی، استاد دانشگاه تهران توسط نیروهای امنیتی کشور گفت: از اظهارنظرهای روسای قبلی و فعلی موساد (سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی) و سرپرست سرویس جاسوسی انگلیس (ام آی سیکس) مشخص بود که رد پای ترور شهید علیمحمدی در خارج از کشور است و از آنجا این ترورها هدایت می شود.
نماینده خمینی شهر با اعلام اینکه ما به سربازان گمنام امام زمان (عج) تبریک میگوئیم که توانمندی دستگیری عوامل شهادت شهید علی محمدی را داشتند، افزود: امیدواریم که هر چه سریعتر عوامل ترور شهید شهریاری نیز دستگیر شده و به سزای اعمالشان برسند.
عضو فراکسیون انقلاب اسلامی همچنین با تاکید بر بستن راههای نفوذ تروریست ها به کشور، خواستار این شد که چتر امنیتی برای کسانی که در معرض ترور هستند، افزایش یابد.
ابطحی با اعلام اینکه دستگیری عوامل ترور شهید علیمحمدی نشان می دهد که نیروهای اطلاعاتی ما خیلی خوب کار می کنند، خاطرنشان كرد: امیدواریم این روند که از زمان وزارت مصلحی بر اين وزارتخانه افزایش یافته، دیگر شاهد اقدامات تروریستی در کشور نباشیم./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰