کد خبر:۱۰۸۸۹۲۵

نمایش شناور‌های بدون سرنشین و موشک‌های قاره‌پیما در رژه کره شمالی

ارتش کره شمالی در رژه نظامی بزرگ خود به مناسبت سالگرد پایان جنگ کُره، تجهیزات جدیدی از جمله هواپیما‌ها و شناور‌های بدون سرنشین و موشک‌های بالستیک قاره‌پیما با سوخت جامد را به نمایش گذاشت.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، کره شمالی بامداد امروز (جمعه) شاهد برگزاری رژه نظامی بزرگ ارتش به مناسبت هفتادمین سالگرد آتش‌بس در جنگ بین دو کُره بود.

خبرگزاری مرکزی کره شمالی (کِی‌سی‌اِن‌اِی) با انتشار تصاویری از این رژه نظامی بزرگ، گزارش داد که جدیدترین موشک‌های بالستیک قاره‌پیما، پهپاد‌ها و شهپاد‌های ارتش این کشور به نمایش گذاشته شد.

این رژه نظامی بزرگ با حضور مردم و مقامات ارشد کره شمالی از جمله «کیم جونگ اون» رهبر این کشور و همچنین هیأت عالی‌رتبه نظامی از پکن و مسکو، شامل «سرگئی شویگو» وزیر دفاع فدراسیون روسیه، برگزار گردید.

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ» با اینکه کیم در این مراسم سخنرانی نکرد اما، کره شمالی با دعوت از هیأت‌های روسی و چینی به این رژه نظامی بزرگ قصد داشت حمایت پکن و مسکو از خود را در مقابل اتحاد سه‌جانبه کره جنوبی، ژاپن و آمریکا نشان دهد.

در این رژه نظامی، ارتش کره شمالی هواپیما‌ها و شناور‌های بدون سرنشین پیشرفته و همچنین موشک‌های دوربرد جدید از جمله موشک‌های قاره پیمای «هواسونگ-۱۷» و «هواسونگ-۱۸» را به نمایش گذاشت.

طبق این گزارش، پهپاد‌های شناسایی راهبردی و پهپاد‌های تهاجمی چند منظوره که به تازگی توسط کره شمالی طراحی و تولید شده‌اند، پرواز‌های نمادینی را در آسمان بالای میدان رژه نظامی انجام دادند.

به نوشته یونهاپ، کره شمالی همچنین موشک‌های قاره‌پیما هواسونگ-۱۸ با سوخت جامد را به عنوان قوی‌ترین وسیله اصلی نیروی راهبردی خود برای جلوگیری کامل و قاطع از تهدیدات هسته‌ای توسط دشمنان خود توصیف کرد.

کره شمالی از سال گذشته بیش از ۱۰۰ موشک بالستیک را به صورت آزمایشی شلیک کرده است.

در این رژه نظامی همچنین «کانگ سون نام» وزیر دفاع کره شمالی گفت اگر آمریکا بخواهد از سلاح اتمی علیه این کشور استفاده کند، باید بحرانی را تحمل کند که حتی تصور آن را نیز نمی‌تواند داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار