
سرپرست سازمان امدادونجات خبر داد
اسکان اضطراری سیلزدگان سیستانوبلوچستان
سرپرست سازمان امدادونجات جمعیت هلالاحمر با اشاره به وقوع سیل در استان سیستانوبلوچستان از اسکان اضطراری ۴۱۴ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بابک محمودی سرپرست سازمان امدادونجات با اشاره به وقوع سیل در استان سیستانوبلوچستان، به ارائه خدمات در ۲۴ ساعت گذشته و تا ساعت ۷ صبح، پرداخت و گفت: در این مدت زمان، به ۳ شهرستان، شامل ۳۱ روستا امدادرسانی شده است.
محمودی با بیان اینکه امدادگران ۴۱۴ نفر از افراد در سیل مانده را اسکان اضطراری دادند افزود: در این مدت زمان، ۹۷ چادر، ۵۳ تخته پتو، ۱۲۶ تخته موکت، ۱۳۶ کیلوگرم نایلون، ۱۳۷ بسته غذایی و ۴۳۰ کیلوگرم برنج توزیع شد.
گفتنی است، امدادرسانی به شهرستانهای نیکشهر، فنوج و سرباز ادامه دارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.