آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۰۵۳۰

افتتاح فاز اول کارخانه نوآوری دارو پزشکی بهستان

کارخانه نوآوری دارو پزشکی بهستان پس از یکسال تلاش‌های بی‌وقفه و با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته در تاریخ ۱۲ مردادماه ۱۴۰۲ با هدف توسعه محصولات سلامت محور و با حضور سرپرست زیست فناوری ریاست جمهوری، رئیس سازمان غذا دارو، در پردیس استان تهران افتتاح شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کارخانه نوآوری دارو پزشکی بهستان پس از یکسال تلاش‌های بی‌وقفه و با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته در تاریخ ۱۲ مردادماه ۱۴۰۲ با هدف توسعه محصولات سلامت محور و با حضور سرپرست زیست فناوری ریاست جمهوری، رئیس سازمان غذا دارو، خبرنگاران و اصحاب رسانه و شماری از مدیران و کارشناسان حوزه پزشکی و سلامت در پردیس استان تهران افتتاح شد.

این کارخانه با مساحت ۶۵۰۰ متر زیر بنا در سال ۱۴۰۱ احداث شد و با همت سازمان‌های ذیربط از جمله ستاد زیست فناوری و طب باز ساختی ترمیمی معاونت علمی ریاست جمهوری و سازمان غذا و دارو ایران پس از گذشت یکسال افتتاح شد.

از دستاورد‌های اصلی این کارخانه می‌توان به متمرکز بودن بر دانش فنی تولید دارو اشاره کرد. این مرکز با مدرنترین و بروزترین تجهیزات برند‌های داخلی و خارجی تجهیز شده است. همچنین توسعه بسیاری از تکنولوژی‌ها مانند تولید پروتئین‌های نوترکیب جانوری و میکروبی، محصولات مشتق از پلاسمای انسان، سلول و ژن درمانی و کیت‌های تشخیص مولکولی که عمدتاً در حوزه زیست فناوری جای گرفته است برای اولین‌بار در خاورمیانه میسر شده است.

فاز اول این کارخانه مشتمل بر فضای کار اشتراکی است که با سرمایه گذاری بیش از ۵۰۰۰ میلیارد ریال، جهت استقرار پژوهشگران، آزمایشگاه تحقیق و توسعه، آزمایشگاه کنترل کیفیت، انبار دارویی، تاسیسات تامین پیش نیاز‌های اتاق تمیز شامل دستگاه‌های تولید آب خالص و آب مخصوص محصولات تزریقی و اتاق‌های تمیز منطبق با Gmp به مساحت ۱۰۰۰ متر جهت تولید پرتئین‌های نوترکیب با میزبان‌های جانوری و میکروبی صبح روز پنجشنبه به بهره‌برداری رسید. همچنین این مجموعه سعی بر توسعه داخلی این فناوری‌ها با همکاری پژوهشگران و نخبگان را دارد.

از دیگر پروژه‌های آتی مجموعه بهستان، راه‌اندازی فاز دوم این کارخانه می‌باشد، که شامل ساخت اتاق‌های تمیز محصولات مشتق از پلاسمای انسان، ژن درمانی و سلول درمانی در مساحتی بالغ بر ۲۰۰۰ متر مربع و سرمایه گذاری ۲۰۰۰ میلیارد ریال است که از فروردین سال ۱۴۰۳ برآورده خواهد شد و تا سال ۱۴۰۴ به افتتاح خواهد رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار