به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا دشتیاردکانی با بیان اینکه کمیسیون در فصل توسعه مسکن برنامه هفتم توسعه مصوب کرد دسترسی به مسکن در پایان برنامه برای هر ایرانی به طور متوسط ۱۲ سال به طول بیانجامد، اظهار کرد: همچنین مصوب شد تا پایان برنامه باید ۱۵ درصد ساخت مسکن به صورت صنعتی انجام شود و سالانه ۳۰۰ هزار مسکن حمایتی، ۲۰۰ هزار مسکن روستایی و ۱۰۰ هزار مسکن در بافت فرسوده و ۴۰۰ هزار انواع مسکن ساخته شود که در مجموع سالانه یک میلیون واحد مسکونی در برنامه هفتم را پوشش میدهد.
وی اضافه کرد: کمیسیون در بخش مسکن مصوب کرد دولت باید در طول برنامه هفتم توسعه سالانه یک میلیون و در پنج سال ۵ میلیون واحد مسکن تولید کند.
دشتی اردکانی با اشاره به بررسی موضوع تامین زمین رایگان برای اقشار حمایتی در لایحه برنامه هفتم توسعه ادامه داد: در این بخش کمیسیون مصوب کرد، افرادی که جز دهک یک تا سوم محسوب میشوند زمین رایگان و یا زمین ۹۹ ساله دریافت کنند. کمیسیون در روستاها هم این تکلیف را بر عهده بنیاد مسکن قرار داد تا در روستاها هم زمین رایگان در اختیار اقشار حمایتی در طول برنامه هفتم گذاشته شود.
وی در ادامه با اشاره به بررسی ارائه تسهیلات مقاوم سازی و نوسازی روستایی در لایحه برنامه هفتم توسعه بیان کرد: کمیسیون در این بخش دولت را مکلف کرد تا سالیانه پیش بینی لازم برای ارائه تسهیلات به ۲۰۰ هزار واحد مسکونی - با سود ۵ درصد- را در برنامه هفتم توسعه مدنظر قرار دهد.
عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه تاکید کرد: همچنین کمیسیون مصوب کرد که بانکها باید ۲۰ درصد از تسهیلات سنواتی خود را در طول برنامه هفتم توسعه به حوزه مسکن اختصاص دهند.
دشتیاردکانی با اشاره به بررسی موضوعات مربوط به ایثارگران در لایحه برنامه هفتم توسعه، گفت: در این بخش کمیسیون مصوب کرد که مواد برنامه ششم تا زمانی که دولت نسبت به تنقیح و اصلاح قوانین حوزه ایثارگران اقدام میکند، همچنان پابرجا بماند؛ بنابراین همه آن خدماتی که در قانون برنامه ششم لحاظ شده بود همچنان پابرجا خواهد ماند.