کد خبر:۱۰۹۱۷۹۲
بنی حسن مطرح کرد

پرداخت کمک هزینه ۳۰ میلیون تومانی کفن و دفن به کارکنان شهرداری تهران

مدیرکل رفاه، تعاون و خدمات اجتماعی شهرداری تهران از تخصیص کمک هزینه ۳۰ میلیون تومانی کفن و دفن به کارکنان شهرداری تهران خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد بنی حسن مدیرکل رفاه، تعاون و خدمات اجتماعی شهرداری تهران از سرمایه انسانی به عنوان ارزشمندترین منبع سازمانی یاد کرد و گفت: جذب نیروی شایسته و تلاش در جهت بهره گیری از توانمندی و تخصص افراد مهمترین مولفه در جهت تحقق اهداف پیش بینی شده است که البته دستیابی به این امر جز با فراهم سازی شرایط مطلوب رفاهی و ایجاد انگیزه برای کارکنان ممکن نخواهد بود.

بنی حسن با بیان اینکه نبود سیاست‌های تشویقی، رخوت، بی انگیزگی، کم کاری و در نتیجه ترک فعالیت نیروی انسانی را موجب خواهد شد افزود: فراهم سازی شرایط مساعد و برخورداری از حداقل‌های رفاهی و معیشتی ضمن تاثیر مثبت در نگهداشت سرمایه‌های سازمانی، افزایش بهره وری و خدمت رسانی موثر را به دنبال خواهد داشت.

مدیرکل رفاه، تعاون و خدمات اجتماعی شهرداری تهران از جمله اقدامات رفاهی این دوره مدیریت شهری را رونمایی از بسته خرسند ساز و اجرای سیاست‌های تشویقی ویژه کارکنان عنوان کرد و یادآور شد: نخستین بسته خرسند ساز در ۱۴ محور و در جهت پاسخگویی به نیاز‌های درمانی، گردشگری، اقتصادی و شغلی همکاران از آبان ماه سال گذشته در حال اجراست و انشاالله دومین بسته نیز به زودی رونمایی خواهد شد.

بنی حسن با بیان اینکه خرسند ساز تنها مرتبط با رفاه اجتماعی کارکنان نبوده و مراقبت و همراهی با همکاران در شرایط ناگوار را نیز مورد توجه قرار داده است از پرداخت هزینه کفن و دفن کارکنان و افراد درجه یک آنان در قالب محور غمخوار خبر داد و اظهارداشت: به منظور همدردی با کارکنان و تسکین آلام آنان در همان ساعات ابتدایی پس از وقوع این رویداد غمناک، بدون انجام مراحل اداری، ۳۰ میلیون تومان مساعده پرداخت می‌شود.


وی تصریح کرد: پرداخت کمک هزینه در راستای جبران هزینه مراکز مشاوره روانشناختی جهت کاهش تبعات ناشی از سوگ موضوع مهم دیگری است که در بسته خرسند ساز پیش بینی شده است.

مدیرکل رفاه، تعاون و خدمات اجتماعی شهرداری تهران در پایان با بیان اینکه شهرداری تهران از معدود سازمان‌هایی است که این نوع از حمایت‌ها را برای کارکنان خود پیش بینی نموده است افزود: این مبلغ تاکنون به حساب ۴۱۸ نفر از کارکنان واریز شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار