
کد خبر:۱۰۹۱۸۰۷
تروریست بازداشت شده در حرم مطهر شاهچراغ (ع) تبعه تاجیکستان است
انتشار جزییات جدید از حادثه تروریستی حرم شاهچراغ حکایت از افزایش بازداشتیهای مظنون به ارتباط با حادثه تروریستی شیراز به ۸ نفر دارد. فرد اصلی که هم اکنون در اختیار مقام قضایی است تبعه تاجیکستان است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام و المسلمین موسوی رییس کل دادگستری استان فارس در رابطه با جزئیات جدید از حادثه تروریستی شب گذشته حرم شاهچراغ (ع) اظهار کرد: در پی تلاشهای سربازان گمنام امام زمان (عج) تاکنون ۸ نفر از عناصر مظنون به ارتباط با حادثه تروریستی شب گذشته حرم شاهچراغ (ع) دستگیر شدهاند.
وی گفت: تمامی افراد بازداشتی از اتباع خارجی هستند.
رئیس کل دادگستری استان فارس در رابطه هویت تروریست اصلی که شب گذشته در صحن حرم دستگیر شده بود، بیان کرد: این فرد در تحقیقات اولیه خود را رحمت الله نوروزف معرفی کرده و تبعه تاجیکستان است.
حجتالاسلام و المسلمین موسوی افزود: خانه امن تروریستها نیز کشف شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.