آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۲۱۰۷

نگاهی به رتبه‌های دانشگاه‌ها در جشنواره ملی قرآن دانشجویان

بر اساس بررسی نتایج به دست آمده از سوی دانشگاه‌ها در سی و هفتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور نمایندگان وزارت علوم با کسب ۶۰ رتبه برتر بهترین عملکرد را در بین هشت دستگاه دانشگاهی حاضر در این جشنواره داشته‌اند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سی‌وهفتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور با حضور دانشجویان برگزیده هشت دستگاه دانشگاهی شامل وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه پیام نور، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دانشگاه جامع علمی – کاربردی و دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم برگزار شد.

این جشنواره در ۴۰ رشته برگزار شد که ۳۰ رشته از مجموعه رشته‌های آن به صورت ارسال اثر و برگزاری آزمون و ۱۰ رشته بخش آوایی نیز به صورت حضوری به میزبانی دانشگاه فرهنگیان در شهر ارومیه برگزار شد.

بر اساس تحلیل نتایج به دست آمده از سوی خبرگزاری ایکنا، در این جشنواره مجموعاً ۲۱۹ رتبه به نفرات اول تا سوم تمام رشته‌ها در دو بخش بانوان و آقایان اهدا شده و طبق آن دانشجویان دانشگاه‌های وزارت علوم بیشترین رتبه و دانشجویان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم کمترین رتبه را به دست آورده‌اند. برآوردی که از ابتدای آغاز جشنواره قابل پیش‌بینی هم بود.

همچنین از بین هشت دستگاه دانشگاهی دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق به کسب ۶۰ رتبه (اول تا سوم) در این دوره از جشنواره شده‌اند.

دانشجویان دانشگاه فرهنگیان که میزبان سی و هفتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور طی روز‌های گذشته بود نیز موفق به کسب ۴۹ رتبه برتر شده‌اند و از این حیث بعد از وزارت علوم در جایگاه دوم رده‌بندی قرار دارند.

بر اساس بررسی نتایج ارائه شده این جشنواره، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز با کسب ۴۴ رتبه برتر بعد از وزارت علوم و دانشگاه فرهنگیان در جایگاه سوم قرار گرفته است.



دانشگاه آزاد اسلامی با کسب ۲۳ رتبه، دانشگاه جامع علمی کاربردی با کسب ۱۷ رتبه، دانشگاه فنی و حرفه‌ای با کسب ۱۶ رتبه، دانشگاه پیام نور با کسب هفت رتبه و دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم به کسب ۳ رتبه، جایگاه‌های چهارم تا هشتم را در سی و هفتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور به دست آورده‌اند.

نکته قابل توضیح در مورد نتایج اعلام شده در جشنواره سی و هفتم این است که در فایل اکسل منتشر شده در قسمت گروه‌های تواشیح اسامی تمامی اعضا گروه‌های برگزیده به عنوان نفرات برگزیده در نظر گرفته شده است، در صورتی که در رتبه‌دهی هر گروه به عنوان دارنده یک رتبه اول لحاظ می‌شود.

همچنین در برخی رشته‌ها نیز گروه داوران هیچ شرکت‌کننده‌ای را حائز رتبه ندانسته‌اند، بر همین اساس تمامی رتبه‌های به دست آمده در جشنواره به ۲۱۹ رتبه رسیده است.

سی و هفتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه فرهنگیان در شهر ارومیه برگزار شد.

گفتنی است لینک اسامی برگزیدگان بخش‌ها و رشته‌های سی و هفتمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان از طریق آدرس اینترنتی https://iqna.ir/files/fa/news/۱۴۰۲/۵/۲۳/۳۱۰۷۳۸۷_۸۶۱.pdf قابل دسترسی می‌باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار