کد خبر:۱۰۹۴۱۱۷

اعزام یک اتوبوس بسیج کارکنان دانشگاه دولتی استان کهگیلویه و بویراحمد

رئیس دانشگاه دولتی استان کهگیلویه و بویراحمد از اعزام یک اتوبوس بسیج کارکنان دانشگاه دولتی استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، بهادر کرمی، رئیس دانشگاه دولتی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: از پارسال بعد از کرونا پیگیر ارسال کاروان مستقیم بودیم که خدا را شکر امسال توانستیم این کار انجام بدیم.

کرمی عنوان کرد: طبق نامه ستادی اعلام شده رئیس دانشگاه دولتی استان، مسئول قرارگاه اربعین دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد شد.

رئیس دانشگاه دولتی استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: سرویس ایاب ذهاب تا مرز و برگشت دانشجویان زائر اولی استان کهگیلویه و بویراحمد بر عهده دانشگاه یاسوج و دانشگاه علوم پزشکی قرار داده شد و از هر دانشگاه ۳ میلیون تسیهلات به دانشجویان داده شد تا در راهپیمایی اربعین شرکت کنند.

کرمی در پایان گفت: مسئولان استان هیچ همکاری و کمک با ما نداشتند و تمام امکانات از دانشگاه ها فراهم شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار