کد خبر:۱۰۹۵۷۲۲
با حضور در منطقه ۱۸ صورت گرفت

بازدید شمس‌احسان از مراحل اجرایی فاز‌های ۱ و ۲ بزرگراه شهید بروجردی

عضو شورای اسلامی شهر تهران با حضور در منطقه ۱۸ از مراحل اجرایی فاز‌های ۱ و ۲ بزرگراه شهید بروجردی بازدید و میزان پیشرفت این پروژه را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، زهرا شمس‌احسان عضو شورای اسلامی شهر تهران صبح امروز (سه‌شنبه) با حضور در منطقه ۱۸ از مراحل اجرایی فاز‌های ۱ و ۲ بزرگراه شهید بروجردی بازدید و میزان پیشرفت این پروژه را مورد بررسی قرار داد.

در این بازدید که ناصر امانی عضور شورای اسلامی شهر تهران، هادی حق بین معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران و  محمدجواد خسروی شهردار منطقه ۱۸ حضور داشتند مباحث مرتبط با امکان‌های ناشی از تداخل فضایی و عملکردی رودخانه کن و محدوده شن چاله‌ها با بزرگراه شهید بروجردی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین در این بازدید مسائل و نگرانی‌های ناشی از وقوع سیل در مواقع بحران با تاکید بر ضرورت پایدارسازی و مقاوم سازی محدوده بزرگراه شهید بروجردی مورد اشاره قرار گرفت؛ در ادامه محدوده تراز منفی ۱ این بزرگراه مورد بازدید قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، طبق آخرین استعلام صورت گرفته فاز نخست این بزرگراه به زودی مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

در ادامه رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با حضور در شهرک دانش واقع در ناحیه ۶ منطقه ۱۸ از بخش‌های مختلف این شهرک بازدید کرد.

شمس‌احسان در بازدید از سرای محله شهرک دانش در جریان آخرین وضعیت اجتماعی، فرهنگی و عملکردی این شهرک قرار گرفت.

وی در این بازدید گفت: برای حل مسائل حقوقی نواحی واقع در حریم تهران با سایر شهرستان‌ها ضرورت دارد اقدام جامع، کلی و همه جانبه صورت گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار