گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو - ندا زارعی: چند هفته پیش در پی تصمیم محدودیت تعداد کارت آزاد جایگاههای سوخت که تکلیف قانونی وزارت نفت بود صفوف خودرویی مقابل برخی از جایگاهها پدید آمد. این اتفاق بهانهای به دست رسانههای معاند ایران داد که شایعه کمبود بنزین یا گرانی آن را مطرح کنند.
اینترنشنال که در ضدیت با ایران دارای کارنامه است شایعه واردات بنزین از روسیه را مطرح کرد و در ادامه داستان تخیلی خود مدعی شد روسیه بنابر دلایلی این صادرات را متوقف کرده و این اتفاق باعث شده که محدودیتهایی را برای استفاده از آن در کشورمان اعمال شود.
پس از انتشار این شایعه توسط رسانههای ضد ایران، جواد اوجی وزیر نفت در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو این موضوع را تکذیب کرد و گفت: «اهرم تکیه و تامین کننده بنزین در ایران ۱۰ پالایشگاه موجود و فعالی هستند که شبانه روز درحال فعالیت است.»
همچنین جلیل سالاری مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی درباره شایعه کمبود بنزین در کشور گفت: «باتوجه به افزایش مصرف سوخت در تابستان تولید روزانه پالایشگاههای کشور نیز به ۱۱۵ میلیون لیتر افزایش پیدا کرده و نگرانی برای کمبود ذخایر نخواهیم داشت.» بعد از تکذیب کمبود بنزین در کشور توسط مسئولان و تضمین عدم افزایش قیمت آن پروژه حاشیه سازی رسانههای معاند با شکست روبهرو شد.
حالا با گذشت مدتی کوتاه، این رسانهها مجددا دست بهکار شدند و این بار با موضوع کیفیت پایین بنزین تولیدی در ایران، به دنبال فضاسازیهای کاذب هستند.
اینترنشنال این بار مدعی شده است که کل تولید بنزین پالایشگاههای کشور روزانه حدود ۹۶ میلیون لیتر است که با مواد پتروشیمی، آروماتیک و اکتانافزانها آمیخته میشود و به بیش از ۱۰۷ میلیون لیتر میرسد و تنها یک پنجم بنزین تولید کشور استاندارد یورو ۴ و یورو ۵ را دارد!
نکته عجیب در خبر منتشر شده از سمت این بنگاه خبری، تناقض فاحشی است که درباره تامین بنزین کشورمان مطرح میکند. اینترنشنال پیشتر مدعی بود کمبود تخیلی بنزین کشور از سمت روسیه تامین میشود اما حالا میگوید این موضوع از طریق مواد پتروشیمی تامین میشود.
توجه و دقت به خبرهای منتشر شده از سمت رسانههای ضد ایران، کاملا نشاندهنده این موضوع است که «بنزین» تبدیل به پروژه جدید آنها برای ایجاد التهاب و حاشیه در بین مردم شده و برای موفقیت در این مسیر هر کاری انجام میدهند.