سكوت برخي خواص مصداق خيانت است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۶۸۲
نماينده مجلس خبرگان رهبري:

سكوت برخي خواص مصداق خيانت است

عضو مجلس خبرگان رهبري گفت: سكوت و موضعگيري دوپهلوي برخي خواص در جريانات فتنه 88 و بعد از آن، نشانه خيانت به نظام و انقلاب است.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، آيت الله اسلامي، نماينده مردم قزوين در مجلس خبرگان رهبري نيز به مانند ديگر همكارانش به اظهارنظر در مورد خواص پرداخت و اظهار داشت: اميدوارم خواصي كه در رابطه با جريانات فتنه سكوت پيشه كرده اند دست از اين رويه برداشته و به روشنگري بپردازند تا از اين امتحان سربلند بيرون آمده و از ملت جدا نشوند.
 
وي ادامه داد: اگر خواص به وظايف خويش عمل كنند اكثر جامعه از مسيرهاي انحرافي در امان مي مانند و آسيبي به جامعه وارد نمي شود، ولي اگر خواصي از مسير منحرف شوند و در دام ماديات و رياست طلبي گرفتار آمده و دست از روشنگري بردارند، وارد يك فتنه جديد شده اند.
 
عضو مجلس خبرگان رهبري با اشاره به اينكه در جريان فتنه 88 عده معدودي نتوانستند از رياست و دنياطلبي هاي شخصي فاصله گرفته و غرق اين مسائل شدند، افزود: آنها با اين اعمالشان بخشي از جامعه را فريب داده اند كه بايد پاسخگو باشند.
 
اسلامي در ادامه تاكيد كرد: سكوت و موضع گيري دوپهلوي برخي خواص در زماني كه بايد روشنگري كنند، نشانه و مصداق خيانت است.
 
وي تصريح كرد: بايد آنهايي كه سكوت را برگزيده اند، شفاف، بي پرده و صريح مواضع خود را نسبت به انقلاب و مردم بيان كنند تا همه چيز روشن و واضح شود./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار