به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، غلامرضا نعمتپور عضو هیات انتخاب و داوری بخش فیلم شصت و هفتمین جشنواره منطقهای سینمای جوان یاسوج-دنا درباره این دوره از جشنواره که بعد از وقفهای کوتاه دوباره برگزار میشود، گفت: متاسفانه کرونا باعث شد که محافل هنری و اجتماعات سینمایی تعطیل شود و تولیدات نیز نسبت به سالهای گذشته کمتر شود. بدون شک این اتفاق حال همه مردم جامعه و ازجمله فیلمسازان را بد کرده و انگیزه را از اکثر هنرجویان گرفته بود اما خوشبختانه پس از سه سال دوری از جشنواره فرصت مغتنمی حاصل شده است تا دوباره با حضور گرم و صمیمی علاقمندان و عاشقان سینما فرصتی برای اکران، بحث و گفتگوی اهالی سینمای جوان فراهم گردد و شور و شعف به جامعه هنری بازگردد. همچنین ماحصل تولیدات چند سال اخیر در معرض دید عموم علاقمندان قرار گیرد و اشتیاق فیلمساز و فیلمسازی را هم چندین برابر کند.
وی درباره کیفیت آثار ارسالی و حاضر در جشنواره بیان کرد: در این جشنواره هم مانند تمام جشنوارهها آثاری در سه سطح ضعیف، متوسط و خوب حضور داشت اما نکته مهم حضور آثاری متعدد با کیفیت مطلوب در این جشنواره است که نشان از پختگی و تجربه فیلمسازان این منطقه داشت و نکته مهمتر اینکه با توجه به شرایط خاص جامعه و همهگیری بیماری کرونا، تعداد تولیدات برخی از استانهای حاضر در جشنواره بسیار ستودنی بود.
عضو هیات داوری بخش فیلم شصت و هفتمین جشنواره منطقهای سینمای جوان یاسوج-دنا درباره المانهای خود برای انتخاب یک اثر توضیح داد: بدون شک اولین مواجهه هر مخاطبی با فیلم، کشش داستان و فیلمنامه است و فیلمنامه خوب عامل اصلی جذب مخاطب است. من هم به عنوان یک مخاطب خاص به فیلمنامه اهمیت ویژه میدهم و همچنین ساختار کلی فیلم، کارگردانی و مسائل فنی هم مورد توجه قرار گرفت. ایجاز در بیان، خلاقیت و نوآوری همیشه طرفدار دارد و فیلم خوب بدون شک خودش را متمایز میکند و مخاطب را به خود جلب میکند. من هم با همین نگرش به تماشا، انتخاب و داوری فیلمها نشستم.
وی در پاسخ به این پرسش که وجود چنین جشنوارههای منطقهای چقدر میتواند به فضای کلی سینما و سینمای کوتاه کمک کند؟ مطرح کرد: هر فیلمسازی به دنبال تماشاگر است و دوست دارد فیلمش دیده شود و جشنوارهها باعث دیدن شدن فیلمها و علیالخصوص فیلم کوتاه خواهند شد. همچنین جشنوارهها فضای مغتنمی برای دیدار و گفتگو و تبادل نظر بین اهالی سینما بهوجود می آورد. آشنا شدن با ظرفیتها، قابلیتها و آداب و رسوم و فرهنگها هم بخش مهمی از این گردهمایی هنری است که مطمئنا تا ابد در ذهن فیلمسازان خواهد ماند و باعث ایجاد انگیزه آنها در ادامه مسیر خواهد شد.
غلامرضا نعمتپور در پایان درباره چهلمین دوره از جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران و اهمیت و لزوم برگزاری این جشنواره گفت: جشنواره فیلم کوتاه یک دستاورد بزرگ برای فیلمسازان و مدیران سینمایی است. این جشنواره حرفهای و معتبر ماحصل تلاش جمعی هنرمندان فیلمساز و مدیران سینمایی است که امروز به جایگاه واقعیاش رسیده است. بدون شک فیلم کوتاه بسیار پیشرفت داشته و این پیشرفت یکی از نتایج جشنواره سینمایی است که در چهلمین سال خود بسیار پخته و با تدبیر شده است.
شصتوهفتمین جشنواره منطقهای سینمای جوان یاسوج-دنا ۳ تا ۶ مهرماه ۱۴۰۲ به میزبانی انجمن سینمای جوانان ایران- دفتر یاسوج و به دبیری امین درخشان برگزار میشود.