افتتاح و اجراي 100 طرح عمراني در سومين سفر استاني به يزد
در سومین سفر هیئت دولت به استان یزد قرار است 100 طرح عمرانی افتتاح یا عملیات اجرایی آن آغاز شود.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر محمود احمدي نژاد، رئیس جمهور كشورمان هم اکنون عـازم مراسم استقبال مردمی در چهارراه دولت آباد، خیابان شهید مصطفی خمینی و خیابان قیام است و پس از آن در اجتماع پرشور مردم که از ساعت ها پیش در میدان امیرچخماق تجمع کرده اند، سخنرانی خواهد کرد.
مسیرهای پیش بینی شده برای استقبال از احمدی نژاد تـا میدان امیرچخماق مملو از جمعیتی است که از ساعت اولیه بامداد منتظرند تا بـا رئیس جمهور دیدار کنند.
مردم این استان از دو روز پیش که زمان قطعی دور سوم سفر هیئت دولت به این استان به طور رسمی اعلام شد، بـا آذین بندی شهر، نصب پرچم و تصاویر رئیس جمهور، پـارچه نوشته و بنرهـایی به رئیس جمهور و هیئت دولت خوشامد گفته اند.
شرکت در کـارگروه فـرهنگ و هنر و جلسه هیـئت دولت، دیدار با ایثارگران، مدیران و منتخبان و گفتگوی زنده تلویزیونی با مردم استان از برنامه های رئیس جمهور در سفر دو روزه رئیس جمهور به استان یزد است.
در این سفر 11 نفر از وزرا و معاونان رئیس جمهور نيز با حضور در شهرستان هـای استان ضمن دیدار با مردم این شهرستان ها در مـراسم بهره برداری از طرح های مختلف و جلسه شورای اداری شهرستان ها شرکت می کنند و به ارزیابی روند پیشرفت مصوبات دور اول و دوم سفر مي پردازند.
30 ستاد هم در ادارات و سازمان ها با حضور نمایندگان تام الاختیار وزرا و نمایندگان رئیس جمهور دایر شده است تا به درخواست های مردم رسیدگی کنند.
استانداری یزد از مردم خواسته است برای طرح مشکلاتشان علاوه بر این ستادها، بـه پایگاه اینترنتی ارتباط مردم با دولت (سامد) مراجعه کنند.
در سومین سفر هیئت دولت به استان یزد قرار است 100 طرح عمرانی افتتاح یا عملیات اجرایی آن آغاز شود؛ پیش از این رئیس جمهور و هیئت دولت دو بار در سال های 85 و 87 بـه استان یزد سفر کرده اند که حاصل این سفرها 464 مصوبه بود.
97 درصد مصوبات دور اول و بیش از 63 درصد مصوبات دور دوم سفر اجرایی شده است؛ استان یزد با 131 هزار و551 کیلومترمربع وسعت بـا استان های اصفهان، فارس، کرمان و خراسان جنوبی همسایه است.
جمعیت این استان طبق آخرین سرشماری یک میلیون نفر است که در شهرستان هـای یزد، اردکان، میبد، مهریز، بافق، صدوق، خاتم، بهاباد، طبس، ابرکوه و تفت سکونت دارند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰