نانوایان متخلف گلستان ۶۵ میلیارد ریال جریمه شدند / پلمب ۱۰ نانوایی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۸۹۵۷
مدیر کل تعزیرات حکومتی گلستان:

نانوایان متخلف گلستان ۶۵ میلیارد ریال جریمه شدند / پلمب ۱۰ نانوایی

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان گلستان گفت: در نتیجه رسیدگی پرونده های مطروحه علیه نانوایان متخلف در گلستان، این افراد به پرداخت ۶۵ میلیارد ریال جریمه محکوم شدند.
نانوایان متخلف گلستان ۶۵ میلیارد ریال جریمه شدند / پلمب ۱۰ نانوایی

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو تقی حسام، مدیر کل تعزیرات حکومتی گلستان در جلسه شورای قضایی استان اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۲ هزار و ۱۴۵ فقره پرونده فقط در حوزه نانوایی‌ها در تعزیرات تشکیل  شده است.


وی افزود: در نتیجه این رسیدگی‌ها نانوایان متخلف به پرداخت ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان جریمه محکوم شدند و ۱۰ نانوایی هم پس از اطلاع رسانی به مردم و اختصاص سهیمه آن به نانوایی‌های مجاور، پلمب شد.


حیدر آسیابی رئیس کل دادگستری گلستان هم در این جلسه گفت: شعبه ویژه تجدیدنظر مربوط به پرونده‌های تعزیرات حکومتی در خصوص قاچاق کالا و ارز در آینده نزدیک در استان دایر خواهد شد.


آسیابی افزود: تشکیل این شعبه سرعت رسیدگی به پرونده‌های مربوط به قاچاق کالا و ارز را بیشتر می‌کند.


وی ادامه داد:  افزایش تعداد ادارات تعزیرات حکومتی استان  از ۵ اداره به ۸ اداره  که با افتتاح ساختمان این اداره در بندرگز به ۹ شهرستان افزایش خواهد یافت، امکان نظارت بر بازار و سرعت رسیدگی به پرونده‌های تعزیراتی مانند گرانفروشی، کم فروشی و قاچاق کالا و ارز، بیشتر می‌شود.


آسیابی در این این جلسه بر نظارت‌های های هوشمند در فراینده توزیع آرد هم تاکید کرد و گفت: تلاش‌های خوبی در حوزه کشف و برخورد با متخلفان در این حوزه در استان صورت گرفته است و چندین پرونده در حال رسیدگی است.

پربازدیدترین آخرین اخبار