امام جمعه شهرکرد: وحدت به معنای سکوت و کنار کشیدن نیست / انتقادها را با منطق و استدلال مطرح کنید
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۰۶۳۵

امام جمعه شهرکرد: وحدت به معنای سکوت و کنار کشیدن نیست / انتقادها را با منطق و استدلال مطرح کنید

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با خطاب قرار دادن استاندار با بیان اینکه گزارش‌هایی درباره ایجاد درگیری از سوی برخی افراد دریافت کرده‌ایم، گفت: حجاب یک مسئله اجتماعی است و نباید اجازه دهیم بهانه‌ای برای ایجاد درگیری و آشوب شود، برخی فریب‌خوردگان به دنبال فتنه در این زمینه هستند، اما افراد متدین باید صبوری کنند و عاقلانه برخورد کنیم.
امام جمعه شهرکرد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی امروز در خطبه‌های نماز جمعه شهرکرد به یکی از مناسبت‌های مهم یعنی سالروز ۱۷ شهریور سال ۱۳۵۷ معروف به «جمعه سیاه» اشاره کرد و گفت: 

 

وی افزود: در شرایطی که جعفر شریف‌امامی نخست‌وزیری را بر عهده گرفته و دولت خود را دولت «آشتی ملی» نامیده بود، در میدان ژاله تهران برخوردی خونین با مردم رخ داد و جمعی از مردم به شهادت رسیدند.

 

امام جمعه شهرکرد با بیان اینکه ۱۷ شهریور به نقطه عطفی در روند انقلاب اسلامی تبدیل شد، ادامه داد: قرار بود با ایجاد رعب و قلدری، نظام سلطنتی حفظ و انقلابیون از صحنه خارج شوند، اما همین حادثه به افزایش خشم مردم و تشدید حرکت انقلاب منجر شد.

 

فاطمی تصریح کرد: خداوند تقدیر کرده بود که نهضت اسلامی و ایمانی ملت ایران به پیروزی برسد و این حرکت را به منزل مقصود برساند.

 

تقدیر خداوند بر این بود که این نهضت الهی در سال ۱۳۵۷ به پیروزی برسد، اکنون نیز جمهوری اسلامی ایران در یک برهه تاریخی به سر می‌برد، اتفاقاتی که در اسفند ۱۴۰۴ برای کشور رخ داد، اگر در هر کشور دیگری رخ داده بود، وضعیت متفاوت‌تری داشت، رهبر محبوب انقلاب اسلامی آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای و سران را در جنگ رمضان به شهادت رساندند، اما مردم در میدان مبعوث شدند و نیروهای مسلح نیز جانانه در دفاع از کشور جنگیدند و اجازه ندادند دشمن به هدف برسد.

امام جمعه شهرکرد ادامه داد: اکنون نیز در یک برهه بسیار حساس قرار داریم و یکی از توصیه‌های بنده ادامه اجتماعات شبانه است؛ چراکه این خواست رهبر معظم انقلاب و دلسوزان نظام است.

 

وی خطاب به مردم گفت: برنامه‌های شبانه را تقویت و با شکوه بیشتری برگزار کنید. مردم ایران هر زمان احساس کنند حضورشان لازم است، وارد میدان می‌شوند و این روحیه در میان ملت وجود دارد.

 

مردم باید پیشگام وحدت باشند

 

فاطمی با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب در ایام هفته وحدت، گفت: شاه‌بیت فرمایشات ایشان حفظ وحدت بود. ما که داعیه‌دار وحدت جهان اسلام و وحدت شیعه و سنی هستیم، باید خودمان پیشگام وحدت باشیم و حرفمان را یکی کنیم.

 

وی تأکید کرد: وحدت به معنای سکوت و کنار کشیدن نیست. کسی نگفته است که مردم انتقاد نکنند یا حرفی بر زبان نیاورند؛ بلکه باید از توهین، اتهام‌زنی، نسبت دادن خیانت و وابستگی به بیگانگان پرهیز کرد و انتقادها را با منطق و استدلال مطرح کرد.امام جمعه شهرکرد افزود: اندیشه‌ها باید با یکدیگر برخورد کنند تا از دل آن، حرف و تصمیم بهتر و صحیح‌تری شکل بگیرد. همان‌گونه که در مجلس یک طرح و قانون مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد، در جامعه نیز باید امکان گفت‌وگوی منطقی و تضارب آرا وجود داشته باشد.

 

مسئولان به اجتماعات شبانه افتخار کنند

 

وی با بیان اینکه مسئولان نیز باید از حضور مردم در اجتماعات مطالبه‌گرانه استقبال کنند، گفت: از مسئولان کشور انتظار داریم در شرایط فعلی از موضع قدرت سخن بگویند، مسئولان باید به اجتماعات مردمی افتخار کنند و در مجامع بین‌المللی بگویند ملت ایران در برابر ظلم و بی‌عدالتی سکوت نمی‌کند و منتقم خون رهبر شهیدش است و نمی‌توانیم حرف دیگری بزنیم، مسئولان کاستی‌ها را به رخ نکشند، زیرا دشمن از این مسئله سوءاستفاده می‌کند، حفظ وحدت به معنای سکوت نیست، اگر حرف اشتباهی از طرف مسئولی بیان شد که مبنای دینی نداشت.

 

فاطمی با خطاب قرار دادن استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه گزارش‌هایی درباره ایجاد درگیری از سوی برخی افراد دریافت کرده‌ایم، گفت: حجاب یک مسئله اجتماعی است و نباید اجازه دهیم بهانه‌ای برای ایجاد درگیری و آشوب شود، برخی فریب‌خوردگان به دنبال فتنه در این زمینه هستند، اما افراد متدین باید صبوری کنند و عاقلانه برخورد کنیم، جوان و نوجوان جاهل است و نمی‌داند کار او آسیب‌زننده است، باید به سمت روشنگری در جامعه برای آسیب‌های بی‌حجابی برویم، جلسات تخصصی در این حوزه با موضوع تهاجم فرهنگی، تغییر سبک زندگی و .... برگزار شود تا این قشر را آگاه کنیم.

 

وی در عین حال افزود: صبوری به معنای سکوت نیست، بلکه باید روشنگری کرد و جلسات تبیینی برگزار شود و درباره علل تغییرات فرهنگی، آسیب‌های اجتماعی، تأثیر فرهنگ غرب و تهاجم فرهنگی با مردم گفت‌وگو کرد.

 

فاطمی با اشاره به آغاز سال تحصیلی و بازگشایی مدارس نیز گفت: خانواده‌های محترم باید فرزندان خود را برای یک جهاد معنوی آماده کنند؛ جهادی از جنس بیداری، روشنگری و استقامت در مسیر حق، نه جهاد به معنای درگیری و زد و خورد.

پربازدیدترین آخرین اخبار