آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۹۷۸۳

گفتگوی تلفنی روسای جمهور کشورمان و روسیه

رسانه‌های روسی گزارش کردند که رؤسای جمهور ایران و روسیه طی یک تماس تلفنی در خصوص اوضاع قره‌باغ کوهستانی گفتگو کردند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رسانه‌های روسی امروز (سه شنبه) از تماس تلفنی «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه با آیت‌الله «سیدابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور جمهوری اسلامی ایران خبر دادند.

بنا بر گزارش خبرگزاری روسی «ریانووستی»، کرملین در بیانیه در خصوص تماس تلفنی پوتین و رئیسی اعلام کرد: «به ابتکار طرف ایرانی، تماس تلفنی بین ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور فدراسیون روسیه و ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت».

در بیانیه کرملین آمده است: «رؤسای جمهور روسیه و ایران بر اهمیت حل تمامی موضوعات (مربوط به قره‌باغ کوهستانی) منحصراً از طریق ابزارآلات مسالمت‌آمیز، سیاسی و دیپلماتیک تأکید کردند».

بر اساس این گزارش، کرملین تصریح کرد که رؤسای جمهور ایران وروسیه در جریان این گفت‌وگوی تلفنی در خصوص گام‌هایی برای تضمین اتصال آرام و بدو نقص ایران فعالیت‌های کامل بریکس بحث وگفت‌وگو کردند.

در این بیانیه آمده است: «ابراهیم رئیسی برای حمایت روسیه از درخواست ایران برای پیوستن به بریکس قدردانی کرد. طرفین در خصوص گام‌هایی به منظور تضمین ارتباط بدون نقص ایران با فعالیت‌های کامل این انجمن با توجه به برعهده گرفتن ریاست این انجمن توسط روسیه در سال ۲۰۲۴، گفتگو‌هایی را انجام دادند».

در حال تکمیل...

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار