آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۰۰۱۹

آموزش و پرورش برای معرفی شهدای دانش‌آموز تلاش می‌کند

وزیر آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش برای معرفی شهدای دانش‌آموز تلاش می‌کند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در مراسم بزرگداشت یاد ۳۶ هزار دانش‌آموز شهید در دبیرستان پسرانه سلمان فارسی منطقه ۱۷ تهران که با تقدیم ۱۵۷ شهید در دوران دفاع مقدس، بیشترین شهدای دانش‌آموز را دارد، اظهار کرد: هر چه ویژگی در سند تحول برای تربیت دانش‌آموزان آمده است در شهدا تجلی داشته است.

وی افزود: سند تحول بنیادین به دنبال تربیت دانش‌آموزانی است که علاقه به وطن، پرچم و دین دارند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برخی شهدای دانش‌آموز به سن تکلیف هم نرسیده بودند که به جبهه رفتند، بیان کرد: آموزش و پرورش برای معرفی شهدای دانش‌آموز تلاش می‌کند و به دانش‌آموزان توصیه می‌کنم در دنیای پر از اطلاعات آلوده، راه درست را با شهدا پیدا کنید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار