کد خبر:۱۱۰۱۵۵۵
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم مطرح کرد

آخرین وضعیت ساخت بیمارستان شهرستان بم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم بر لزوم  تسریع در تخصیص اعتبارات جهت تکمیل پروژه ساخت و  احداث بیمارستان جدید ۲۰۲ تختخوابی شهرستان بم تاکید کرد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، علی صدیقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم در جمع خبرنگاران بر لزوم  تسریع در تخصیص اعتبارات جهت تکمیل پروژه ساخت و  احداث بیمارستان جدید ۲۰۲ تختخوابی شهرستان بم تاکید کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم بیان کرد: در سفر رئیس جمهور به استان کرمان اعتبار ۵۰۰ میلیارد تومانی برای احداث این بیمارستان اختصاص یافت که بخش اندکی از این اعتبار معادل ۱۲ درصد جذب شده است.

وی اعلام کرد: دانشگاه علوم پزشکی بم فقط بهره بردار این پروژه است و احداث این بیمارستان به عهده پیمانکار گذاشته شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم مجموع اعتبار جذب شده را ۵۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

او سپس همچنین از وجود ۸۰ پروژه نیمه تمام در حوزه بهداشت و درمان در شرق استان کرمان خبر داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم در پایان گفت: اورژانس بیمارستان پاستور بم جزو سه اورژانس شلوغ کشور است ، که یکی از دلایل آن هم قرار گرفتن آن در جاده ترانزیتی و تک بیمارستانی بودن شهرستان بم است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار