آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۲۰۶۹

یک سامانه جدید پدافندی رونمایی می‌شود

وزیر دفاع از رونمایی و الحاق یک سامانه جدید پدافندی با ویژگی‌های منحصر به فرد در آینده نزدیک خبر داد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر محمدرضا آشتیانی وزیر دفاع در یادداشتی از رونمایی یک سامانه جدید پدافندی با ویژگی‌های منحصر به فرد در آینده نزدیک خبر داد.

به گفته وزیر دفاع، این سامانه براساس راهبرد وزارت دفاع مبنی بر غافلگیرسازی دشمن و طراحی سناریو‌های مختلف نبرد‌های آینده رونمایی و الحاق خواهد شد.

وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان و نخبگان در سال‌های اخبر توانسته، سامانه‌های مختلف پدافندی همچون باور ۳۷۳، ۱۵ خرداد، تلاش، مرصاد و چند سامانه دیگر را طراحی و تولید کند.

رونمایی و الحاق یک سامانه جدید پدافندی علاوه بر ارتقای قدرت بازدارندگی کشور کمک خواهد کرد تا ضمن ایجاد تنوع بیشتر در حوزه پدافند هوایی دست نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در این حوزه بیش از گذشته باز شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار