آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۲۲۴۶
کولیوند در پیامی مطرح کرد؛

اعلام آمادگی هلال احمر برای امدادرسانی به زلزله زدگان افغانستان

رئیس جمعیت هلال احمر از اعلام آمادگی این جمعیت برای امدادرسانی به زلزله زدگان افغانستان خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر در پیامی ضمن تسلیت به مردم افغانستان در پی وقوع زمین لرزه در این کشور، از آمادگی این جمعیت جهت امداد و کمک رسانی به زلزله زدگان خبر داد.

در متن پیام پیرحسین کولیوند آمده است:

جناب آقای مولوی مطیع الحق خالص

سرپرست محترم جمعیت هلال احمر افغانی

جناب آقای رئیس، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران مراتب درود و احترام خود را به جنابعالی، همکاران و داوطلبان جمعیت هلال احمر افغانی ابلاغ می‌کند.

با غم و اندوه فراوان، در خصوص وقوع زلزله ۶.۳ ریشتری در شمال‌غرب شهر هرات و ولایات همجوار این شهر در کشور افغانستان مطلع شدیم که منجر به خساراتی شده است.

در این شرایط سخت، مایلم از طرف اینجانب و جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران مراتب تسلیت و همدردی خود را به جنابعالی و همکاران محترمتان در جمعیت هلال احمر افغانی ابراز و با خانواده‌های متأثر از این زلزله ابراز همدردی می‌کنم.

جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را برای اعزام تیم‌های امدادی و درمانی جهت کمک به زلزله‌زدگان و عملیات بشردوستانه اعلام می‌کند.
برای شما و همکارانتان در انجام فعالیت‌های بشردوستانه‌تان آرزوی موفقیت دارم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار